Caicza is here, cover your eyes and ears, kids!

Okey Kajsa, nu är Caicza här.För det första; ingen bryr sig in din tenta, kalla kinder eller en jävla fruktsallad! Get over yourself, Kajsa!!!

Vaddå du gick en timme? Gå tre till för fan, har du sett dina lår eller?! Sen åt du väl glass till fruktsalladen kan jag tänka mig! Jaha , det gjorde du ja. Ja  men då skulle du gått tre timmar till så att du kunde bränna bort skiten du stoppar i oss!

Sen tror jag aldrig att du kommer klara att hålla ett nyårslöfte, det har ju aldrig gått innan, varför skulle detta året vara annorlunda? Men tjejen, du kommer vara så jäkla het på nyårsafton (det har jag sett till), den röda klänningen med svarta strumpbyxor och de heta skorna (kostade inte mycket heller!), det kommer att ryka från dig! Oh yeah!!!


Nu ska jag flyga till underjorden, Ciao!Kommentarer
pao

cAICZA var inte så hård mot vår stackars kaj. nu är det faktiskt jul o man ska vara snäll annars får man inga julklappar. SÅ DET SÅ

2009-12-20 @ 11:13:04
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Caicza

Jag blir såhär runt juletider, jag är ju en ensam djävel och måste trycka ner andra. Det säger min psychiatrist i allafall men honom gjorde jag mig av med ganska fort! MOOAAAHHAHAAAA

2009-12-20 @ 12:26:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0