Caicza: Sagan om ringen...lite tankar

Hej, Caicza här igen!!!

Såg på Sagan om Ringen för någon kväll sedan, det var den första i allafall! Jag hackade upp mig på en del! Jo, det gjorde jag! DET GJORDE JAG VISST DET, lägg av!!!Här är lite tankar:

1) Gandalfs dans: Gandalf dansar awesome! Varför valde han en karriär som trollkarl? Kanske va det farsan som tyckte det...hm...

2) Frodo:...är han inte lite gay? Han är kåt på Gandalf, Sam, Aragorn och lite på sig själv också kanske...

3) Saruman: Eh...vaddå...skulle han ha varit god innan? Såg Gandalf väggarna inne hos Saruman? De var svarta med taggiga saker som stack ut...är det inte ganska uppenbart att han var jävligt evil??! Eller renoverade han när han började hänga med Sauron?! Titeln borde vara:  SAGAN OM DET UPPENBARA!!!

4) Sarumans hår: Vad använder han för plattång? Han måste ha en redigt rejäl en! HANS HÅR ÄR ASPLATT!!!


Saruman...


5) Aragorn svettig: Jag fattar inte grejen...varför är han så svettig när han är inne i baren? Man kanske inte hade fläktar men han satt ju bara och stirrade på dom och sen var han genomsvett...men ändå ganska het!!! När de sen är ute och vandrar i flera dagar så svettas han inte alls...konstigt

6) Aragorn och de svarta riddarna: Eh...ofta han kunde skrämma iväg dom med lite eld?

7) Frodo är en mes: De andra hobberna försöker slåss mot de hemska varelserna och Frodo bara tappar svärdet och bli stucken av ett svärd istället...fucking mes!!!

8) Arwen: "Jag har letat efter i två dagar nu" ...Ehh...okay och varför är du så jävla fräsch? Okay, hon är Alv men hon tog väl inte ett slott på hästen heller?!! Sminket var också alltid fint...även om hon jagas av de 9 döda killarna i svarta huvor!!!


Kiss me baby!

9) Elrond en mes också: Varför puttade han inte bara i Ilsildor&ringen när de var i berget??? Vilken jävla mes!!!

10) Gimli: Den enda som är cool i hela filmen är ju Gimli. Jag diggar honom. Han försöker ha sönder ringen med sin yxa, vilken motståndskraft han har...alla andra blir ju helt förälskade i ringen ju!

11) Gimli son of...: Kajsa...dotter of Göran...you are stupid. Hahha, måste de nämnas vid deras pappors namn också...vaddå, äger papporna dom eller? Fattar inte grejen...


The only HERO!

12) Moria: I Moria så kommer den där stora svarta varelsen, Balgrog eller vad han nu heter, skitsamma! Alla står kvar tills Gandalf låååååååååååååååååååååååååååååååååååååångsamt berättar att den här varelsen måste man akta sig för.....................................................................................................................SPRING!!!!!!!

13) Gandalf: Gandalf den grå är så jäkla cool. "YOU SHALL NOT PASS!" "RUN YOU FOOLS!" Om man säger dessa fraser till folk kan 80 % förstå exakt vad man menar... (statistiken är inte fastställd men jag kan gissa!!!)

14) Frodo står vid vattnet med handen ute och gråter: SLUTA MESA DIG NU OCH RÄDDA VÄRLDEN FÖR FAN!!!Jag blir så arg på alla dessa grejer...fan alltså, lägga ner så mycket pengar på en sådan här film...kunde gett mig pengarna så skulle jag göra världen en plats att må dåligt i!!!                                             Nu ska jag flyga tillbaka till underjorden...CIAO!


Kommentarer
Helena

hahaha åh den första filmen. den har jag sett otroligt många gånger haha men jag håller nog med dig på allt. Glad att du inte sa nåt om Legolas <3 hahahaha

2009-12-25 @ 22:50:39
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

JAg såg den varje dag jättelänge hahha!

Jag var kär i Lego innan så jag skulle aldrig säga ngt elakt om honom! hahah

^^

2009-12-25 @ 22:59:39
Helena

hahaha va bra. <3

Älskar i tvåan när han o Gimli tävlar om vem som dödar flest....va heter dem nu igen....aja men fiender haha. De va väl tvåan?

2009-12-25 @ 23:14:30
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

HAhaha, ja det är det...det är underbart!!! Lego o Gimli BFF!!! ^^

2009-12-25 @ 23:28:48
paaaoou

Aoo jag såg return of the king igår EXTENDED VERSION (m pappa geeeeeeeez) fast vi såg bara halva så vi får se klart resten sen hö hö.jag skulle vilja säga att du gjort en hel del intressanta observationer här... exempelvis: gandalf the grey äger. punkt slut.

2009-12-26 @ 11:32:36
Kajsa

Dina föräldrar är helt underbara! ahhahahah GANDALF IS THE MAN!!!! :)

2009-12-26 @ 19:26:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0