Dagens citat + 7000 steg...framåt

Idag gick jag ungefär 7000 steg med Malin (jag har en stegräknare!!!) och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Sen pratade vi om vikt och kroppsfett och allt som VI KVINNOR gillar att prata om!

Malin: "Jag fattar inte varför jag inte har gått ner nu när jag träffat Jens. Sex bränner ju fett ... eller jag kanske bara ligger där som en död fisk!"

Det tror vi inte att hon gör! Haha, men härlig är hon i allafall!!! :)


Malin!! Eller Mallan!!! :D

Malin och Jag satt på mitt rum efter de 7000 stegen och vi hade båda fina röda kinder! :D Vi pratade om roliga saker så som: malin-var-full-och-ramlade-på-siesta, malin-var-full-på-emmaboda, jag och malin var fulla i London, jag träffade en äcklig kille i London och kan nu tycka att italienare är liiite äckliga, äckliga hångelhistorier utbyttes och minnesluckor diskuterades och Malins smurfsyner på emmaboda efter att ha druckit något blått...
gör aldrig det kids!


Vi hade alltså mycket djupa samtal...haha...det hade vi men de är liiite för privata för att tas upp här men vi kom fram till något...eller Malin gjorde det...KARMA är awesome och att förlåta någon kan få en att må bättre, så det kids kan vi ta lärdom av...förlåta och låta karman ta över är alltid lyckat...om man är den med bra karma förstås!
:)


ta hand om varandra!!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0