Ligg med en feminist!

En vän till mig länkade till en artikel som finns på Slitz hemsida.
Usch, detta kan väl nästan klassas som en "Jimmie-Åkersson".
Läs på egen risk...ni lär bli äcklade; http://www.slitz.se/sex/artiklar/?ID=834&DepartmentID=26

Eftersom jag själv läser Genusvetenskap på Växjö Universistet blev jag otroligt upprörd. Men samtidigt måste vi komma ihåg att det här är en tidning med syfte att exploatera kvinnors kroppar för att få män att få utlösning när det passar honom. Stefan Jensen, författaren till texten, kan absolut ingenting om kvinnor och han kan absolut ingenting om genusvetenskapen.

"Varför skulle man alls vilja ligga med en feminist, undrar du kanske? Har de inte hår under armarna, är folkilskna och skulle i vilket fall som helst sitta hemma och läsa Simone de Beauvoirs samlade dravel med en kopp beskt te och en hink Ben & Jerrys? Icke, säger Jensen! "

Vad ska vi börja? Jo, för det första, vem skulle vilja ligga med Stefan??? För det andra, alla feminister har inte hår under armarna...kom och kolla under mina så ska du se! Vi är inte heller bitterfittor som sitter hemma och läser Beauvoirs bok (jag har känslan att Stefan aldrig har öppnat den, den är ju ca 1000 sidor, kan vara för tung för herr Jensen!) och det är inte heller alla som håller med allt som hon skriver, ett ex. JAG! Vi kvinnor är inte heller deprimerade och sitter och äter glass medans vi gråter till Notting Hill, du får nog sluta titta på alla amerikanska filmer, lille gubben.

"Varje feminist har ett undermedvetet som inte gjort annat än att tänka på sex ända sedan hon svärtade håret och klippte luggen efter linjal, och det har bara legat och längtat efter att få ta full kontroll under några passionerade timmar. Du kommer inte att tro dina ögon. Det kan rentav bli en av de mest kinky eskapader du någonsin haft turen att uppleva."
Utöver detta tunga säljargument är det förstås en god gärning du gör. Efter att din utvalda feminist fått uppleva den fullständiga sexuella tillfredsställelsens njutning kommer hon förmodligen att inse att livet är på tok för kort för att sitta på dunkelt upplysta kaféer och vara arg för saker saker hon inbillat sig.

Jo snälla, kom och rädda oss, vi behöver få ut våra sexuella fantasier och du är den enda som kan hjälpa oss Prins Jensen! Kom snälla! Va inte rädd, storleken har absolut ingen betydelse!!!

"Detta är bra för dig och ditt självförtroende, och bara tanken på din framgång i nedläggandet av detta det svåraste av byten kommer att vara nog för att hålla ett självgott småleende på dina läppar i många herrans år framöver. Grattis på förhand."

En kvinna ska väl vara mannens byte , mannen ska finna henne och sedan ska han vinna henne och få henne i säng och det är då han blivit till en RIKTIG MAN! Grattis, du har precis blivit ett rötägg!

"Det vanligaste misstaget bland oerfarna feministraggare är att lyssna på vad feministen har att säga, och att låtsas hålla med den. Låt oss lyssna på ett exempel ur verkliga livet, som jag med visst nöje kunde observera på lokal härom helgen."

Om Stefan hade lyssnat när någon pratade om det skulle han nog inte ha skrivit den här artikeln!

"Efter att den värsta feministisen har smält kan du börja behandla henne som halvtam: Akta fingrarna och ta det varligt, men börja ändå låta dina avsikter framgå med lagom subtila antydningar. Innan du vet ordet av kommer hon att ligga på rygg under din takspegel och spinna som en katt. Tacka mig vid tillfälle."

Kvinnor är otama, vi går inte att hantera, vi måste tämjas genom en guide som Stefan Jensen står för. Kvinnan har ingen egen vilja eller egna tankar, det säger Jensen. Fortfarande är jag inte förvånad att detta står i en slitz-tidning...det är väl där tankar om kvinnor som sekundära varelser och att det enda en kvinna har att erbjuda är sin kropp (som hon fyller ut med olika medel för att följa männens krav på vad en kvinna är) lever kvar fortfarande. Om det finns mer män som Jensen så är det sorgligt att män inte vet vad en kvinna är.

Man kan ju undra om Stefan skulle våga säga detta till sin egen mamma på julaftons kväll. Säga till henne:
-"Morsan, du är bara en kropp som existerar för att tillfredsställa oss män här på denna arma jord! Jag säger det mamma, jag vet allt, och jag vet att kvinnor inte vet något om sig själva för det är vi män som ger henne det hon vill ha!"

Ja, stackars lille pojk, blev utslängd från julmiddagen och får helt enkelt göra gul snö för att undehålla sig själv...stackars liten som ingenting vet...


Här sitter man ju, på ett café, tänker över Simones filosofi...mmm, hata män usch vad vi hatar dom!!!! Blää, har du hört om Stefan Jensen? Han är en riktig man han! Mmm, han vet allt en kvinna vill ha!Kommentarer
Camilla

Hahahahaha, Kajsa, jag älskar dig!! Du har med rätta sågat denna artikeln vid författarens (förmodligen väldigt håriga) fotknölar! Jag sällar mig till feministerna, men utan hår under armarna och utan att ha läst feministbibeln från pärm till pärm, och utan att hata män (förutom de som i sitt stilla sinne tror att de förstår sig på oss kvinnor)!

2009-12-12 @ 00:07:27
Kajsa

Oh yeah! Vi står tillsammans och spottar på dom, ett två tre...SPOTTA PÅ!!! =)

2009-12-12 @ 00:08:31
Felicia

Haha. Den ska jag läsa sen! Fast först måste jag ju läsa Butler...

2009-12-12 @ 13:32:38
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Kajsa

Gör det! Usch , det är inte kul alltså! att det finns sådana människor!

2009-12-12 @ 20:55:11
Kajsa

Vilka sidor var det i butler? har inte boken ens! haha, hoppas att den finns på biblioteket! :)

2009-12-12 @ 20:56:21
mallan

wuuuunderbart kajsa, reeedigt wunderbart. Jag tror Stefan har fått allt om bakfoten dessvärre, vem vill ligga med en icke-feminist? inte jag inte!

2009-12-17 @ 20:18:35
Kajsa

Jag tror stefan blev tappad som barn...föll hårt på huvudet...blev aldrig som de andra barnen...hahaha ^^

2009-12-17 @ 20:22:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0