London PART I

Hemma från en härlig semester i London, England. Jag & Pao var mycket förväntansfulla när vi vaknade upp hemma hos mig kvart i 5 i torsdags (den 26 nov). Vi hoppade på tåget som tog oss till Göteborg. På stationen fick jag magknip(TMI!!! hahah) och vi väntade där i någon timme eller två (kändes dock som en evighet!). Flygbussen tog oss till flygplatsen och vi flög över till Stansted, ENGLAND. Där fick vi springa som "jagade mexicaner som försöker ta sig över gränser", för att kunna hinna med bussen till LondonCity. Under resan blev Pao helt WIERD! Hon var blek och helt borta och hon började att snacka om hennes försäkringskort och sa även nödnumret (999) och jag ville att vi skulle komma fram så Pao skulle få lite mat i sig. Men som tur var blev hon piggare men vi båda var så trötta att vi såg i syne:

"Look, there is London Eye!"
Tystnad...tänker...tänker...
"No...it's just a Pariserhjul!
GAAAARV!!!!!

Okey, lite pinsamt men vi tror ingen hörde detta!

När vi kom fram till Victoria Station köpte vi Oyster Cards så vi kunde åka typ hur mycket som helst under 5 dagar, både tunnelbana och buss.

Men nu efter X antal timmar var vi nästan döda så vi kom fram till Piccadilly Backpackers Hostel och fick lite sömn. Detta var vårt vackra rum:


Väggarna var härliga, rören hade blivit till polkagrisar!!!


Nästa morgon hade vi ställt klockan tidigt för att kunna shoppa loss ordentligt på Camden Market. Millan mötte oss med ett stort och härligt leende. Snygg var hon också, hon har blivit lite posh nu när hon bor på rikemansgatorna i London!!! ;)


Hahaha, hon kanske inte va med på att jag skulle ta kort men va fan, HÄNG MED LITE MILLAN!!!

Vi var lite tidiga så vi gick en liten runda och kollade på hus eftersom vi Samhäll-KULTURARE (hahahahahhahahah). Kl 10 hade de flesta öppnat sina små butiker. Marknaden är inne i ett gammalt stall som användes för många många år sedan.  Väldigt coolt faktiskt!


Coolt som fan!

Men även om vi är i London/England så är vi fortfarande innerst inne svenskar! Vi måste ha vårt dagliga fika! Så det var därför vi gick till ett café. Men kommer vi gå tillbaka dit? I don't know, Pao tappade sin brownie på golvet + tallriken (men de som jobbade där gav henne en ny kaka...fast på en papperstallrik...hahah) och vi skrattade ganska länge åt lilla Pauline som tyckte att det va liiiite pinsamt...

Camilla jobba ju som sagt i London som Au Pair och kan inte börja skita i sitt jobb bara för vi är där så hon var tvungen att hämta upp Connor från skolan och jag och Pauline tänkte att vi hänger på! Oh herregud va söt han va! Han var så himla söt med sin brittiska accent och han var inte ett dugg blyg för oss utan han snackade på som bara den, han var till och med orolig för vår skull, hur skulle vi klara oss i London by ourselves?

Connor har en vän som heter Renio (tror jag att det stavas) och han var minst lika söt han! Vi mötte honom på vägen till hans hus och han var på väg därifrån. Han gick med barn i hans ålder som bar på en liten låda med en flit över. De skrek att det låg en död katt i den och att det skulle ta den till veterinären (?). Men Renio följde inte med dom utan kom med oss istället eftersom Renio och Conner skulle leka den dagen. När vi frågade vad som hade hänt katten fick vi svaret som gjorde vår resa ännu roligare (inte för att en död katt är roligt utan Reinos svar var helt fantastiskt) Okey, det kanske inte låter lika kul som det var men i allafall...
Tänk er en liten pojke med svart lockigt hår, typ 10 år, som har en lite för stor skoluniformskavaj på sig:

"What happend, Reino?"
"A cat was hit by a car!"
"Omg!"
"Basically, the head just popped!"

Den sista raden är helt underbar! Vi sa det over and over again hela resan...
Uttrycken som fastnade:
"Basically, the head just popped!"(Renio)
"Oh my god, Steve!!!" (från Svenska Hollywoodfruar)

De sitter fortfarande kvar, tro mig!

END OF PART I


Kommentarer
Helena

Låter som ni hade de underbart. London är fantastiskt. avundsjuk

2009-12-03 @ 00:36:30
URL: http://helena87.livejournal.com
Kajsa

Det ska du allt vara! hahah, nejdå, men visst vi hade det förbannat kul! :)

2009-12-03 @ 17:05:25
Pao

ao i'm depressed! jag vill tillbaka tförra veckan o reniooooooooh. THE HEAD JUST POPPEDDDDDDDDDD jag faller o skrattar. hur går det m millan i skogen goes ldn? (; jag ska put up somethings om äventyret oxå men gah jag har bara jobbat sen jag kom hem (shit vet du jag krashade m traktorn i väggen fan fan fan) så jag har inte startat min dator förren nu. höhöh renio renio

2009-12-05 @ 23:22:58
Helena

När kommer PART 2 då? =PBTW jag har en annan blogg också om du vill läsa. Du hade blitt min enda läsare haha. Har länkat till den här...

2009-12-07 @ 07:55:20
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

ojdå, det har jag glömt av! hahahha

deet kommer snart:D

Det ska jag kolla in!

HAr du sett de nya bilderna påå Neil o David? naww , awesome!

2009-12-07 @ 18:43:25
Kajsa

Stackars lilla Pao! Du får inte låta jobbet gå före bloggen då kan du lika väl sluta jobba, inget kan vara viktigare än bloggen, SÅ DET SÅ!!!

=)

Nämen, usch, fan va tråkigt att jobba, själv latar man sig typ hela dagarna...thhiihihhh

2009-12-07 @ 21:41:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0