London PART II

Ojdå, jag märkte att jag inte hade fortsatt min lilla story. Det är väl bäst att göra så eftersom jag har ett minne som en guldfisk...om ens det...
I allafall...vart va jag? Jo, Reino är awesome!
Hahah, då fortsätter vi från därifrån...

Efter att ha lämnat av vår käre Connor åkte vi hem till Millan (till rikemanskvateren that is! hihiih) Det var ett fint hus med den obligatoriska heltäckningsmattan i alla sovrum (övervåningen där kök, vardagsrum och arbetsrum hade alla trägolv). Jag måste bara skriva detta: varför har man heltäckningsmatta???Det är ju hur korkat som helst! Jag är en person som "gillar" att spilla...vad skulle hända om man typ spilde jordgubbssaft eller rödvin? Får man bort detta??? Ok, detta hör inte till men jag var bara tvungen!!!GOSH!

Jag ångrar att jag inte tog mer bilder på huset...jag tog nämligen inga...den enda bilden som jag har är:
En bild som aldrig får visas i offentligheten =)
Millans rum...nej vi kom inte och stökade ner, det gör Millan bra själv! Sorry Mills!!! =)


England och London är ju kända för sina barer och självklart gick vi till en sådan! Jag har tappat bort namnet på den men från början var det en kyrka som man sedan har byggt om till en bar...Det är väl ändå bara britter som kan göra något sådant???Hahha, okey, en bild därifrån:


Millan, Pao och Moi!

På stället fanns även Millans svenska aupair-kompisar och några av deras engelska vänner. Alla var trevliga och vi hade det väldigt kul. Vi hade det faktiskt så kul att det inte va någon mening att åka tillbaka, tunnelbanan hade "typ" stängt och vi var lite för "trötta" för att åka hem så Millan lät oss sova hos henne, bara för att hon är så söt---och för att jag och Pao är lite lata! =)

Det var en rolig kväll och detta är dagen efter...SEEEEEEXY!!!


Något som var sexy eller i allafall sött dagen efter var detta:

Vem vill inte vara den personen...den personen den andra personen vill ha det vill säga...hahhahah
Eftersom både jag och Pao har varit i London innan orkade vi inte med alla turistgrejer, kändes väldigt onödigt men ändå så hamnade vi på museumet och kollade lite på gamla tavlor. Sedan fick lilla Mills en jättebra idé! Vi skulle äta på Pizza Express (tror jag det va) eftersom "det låg jättenära!" NO IT DID NOT, MILLS! Vi gick i över en timme för att hitta det här jävla skitstället men till slut gjorde vi det och det var underbart gott så det var ingen skitställe, jag ta tillbaka det...
På kvällen tittade jag och Pao hur många steg vi hade gått (Pao har en stegräknare i sin mobbe) och det var typ 20 000 steg (man ska gå minst 10 000 om dagen)...hahhaha

Har koll???


Arwen, har du sett Pao vår vän, hon verkar ha försvunnit!!!

Dagen efter så ville Pao till Convent Garden (kan ha stavat fel nu) och gå på marknaden där...
Mycket roligt hittade vi. Jag har hittat min nya favoritbutik som går under namnet David & Goliath där man kan köpa många roliga t-shirts och linnen med roliga och fyndiga tryck på (tänker lägga ut mina kläder därifrån imorgon). Så där hittade vi en hel del. Millan och Pao köpte också te som hade lite roliga smaker så som "Maskros" hmm...wieeeerd...Men det var en mysig dag och vi gick och åt Indisk mat och jag visade typ mina pattar för alla (fast inte med flit!!! Jag lovar!^^), men det var ingen som verkade ha något emot det...hahah ...HAHAHHAAHAHHA!!!

Den dagen regnade det nästan hela dagen så när jag och Pao kom tillbaka till Hostelet var vi både trötta och blöta. Men Pao var inte ledsen för det...hon hade ju sin klubba!!! =)
Det värsta var dock när våra rumskamrater, två tyskar, kom in i rummet. Jag vet inte vad de håller på med i det landet...Tyskland är ett fint land men DEODORANT verkar vara ett ord som de aldrig ha hört innan. GOSH!!! Thihihihiihihihi

Pao hade lite ont efter att ha ätit upp sin klubba...jag kom ihåg när man åt sånt när man va liten (LITEN PAULINE, man äter det när man är LITEN! ;) ) och fick fullt av sår i munnen...not nice at all!!!


END OF PART II
DET KOMMER MERA EN ANNAN DAG...Kommentarer
Camilla

Men Kajsa, kunde du inte ha lagt upp EN ENDA bild på mig där jag åtminstone ser LITE normal ut??? :)

2009-12-07 @ 22:59:12
Helena

Verkar som ni hade jätte kul =D Härligt. London är ju fantastiskt så klart man har kul.Har du sett nya HIMYM? Jag ska ladda ner de nu. Woho!!

2009-12-08 @ 09:01:42
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

SV till MIllan:Men varför skulle jag göra något sådant? Hur kul är det? HAHHHAA, du är fin mills!!! =)

2009-12-08 @ 10:57:07
Kajsa

Sv till Helena:

Vi hade asroligt! Man kan nog inte ha tråkigt i den staden :)Jag har någon min kvar på nedladdningen :)

2009-12-08 @ 10:58:21
Felicia

Awesome! Love the pictures!

2009-12-09 @ 22:18:51
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0