London Part III

Nu är det lite pinsamt att jag inte har skrivit klart min story om London. Så här ger jag er; London Part III!!!

Efter en hård shoppingdag åkte vi till Millan och hennes kvater. Som au-pair har man mycket fritid (hhiihih) och hänger alltså mycket på cafér som ligger nära där de bor. Millan tog med oss till en av hennes favorit caféer. Det var otroligt mysigt a la Mormor-style! Söta muggar, stolar, bord och dukar. Pao tog en soppa, Millan en macka med olika saker i (thiiihh) och jag en toast med ägg (mums!). Men vi kan ju inte sitta på ett fik hela dagen så vi masade oss vidare!


The café!

Vi gick till en park som jag nu inte längre kan namnet på (om jag nu kunde det från början?) Detta var vår sista dag med Millan eftersom nästa dag skulle vara måndag och hennes arbetsvecka skulle börja igen! I parken tog vi lite bilder som Tyra Banks nog skulle tycka va mycket "Fierce"!!!Looking sooo fierce!!!

Eftersom jag och Pauline är sååå cooola så tänkte vi att vi måste ju bara kolla på bio i London! Vi gick ner till biografen som låg 5 minuter från där vi bodde. Vi bestämde oss för att se "The men who stare at goats" för att jag hade hört att den skulle vara jävligt bra. Biljetterna kostade 10 pund och vi köpte lite popcorn och gick in i salen. Först var det bara vi där men sen kanske det kom 5 pers till. Filmen var mycket, mycket bra och det är en film man bara måste se!


On our way!Vi kom hem vid 11-tiden och det fanns inget mycket att göra förutom att gå till sängs. Nästa morgon vaknade vi tidigt och tog tunnelbanan till Victoria Station för att ta bussen till flygplatsen. Vi kom dit tidigt och jag bestämde mig för att göra mig av med mina mynt. Jag fick en varm choklad och en donut!


Bye bye London,  we'll be back before you know it!!!


Peace out!

THE END!!!Kommentarer
Helena

Verkar som ni hade en helt underbar resa. Jag vill också åka till London. Bra att ni hade kul =D

2009-12-13 @ 23:48:39
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

Det hade vi verkligen! Åk dit! Billigt med flyg o rum!! :D

2009-12-14 @ 10:41:58
Felicia

Butler: s 1-126 (utom 80-93 och 101-108)

Rosenberg: 11-31, 63-101There you go.Ska vi ses imorgon vid fem tiden?

2009-12-14 @ 19:59:32
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Kajsa

Tack så mycket! Ska till biblioteket o läsa detta innan vi börjar! Vi ses vid kl fem!!! :)

2009-12-15 @ 09:54:29
Pao

hahao jag har värsta mkt kvar. hoppas det gick bra m ditt himmlans vinäger sen höhö

2009-12-15 @ 21:07:45
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Kajsa

Stackars dig Pao, jag kan "glädja" dig med att jag nu har köpt alla mina julklappar och nu kan vara allmänt dryg mot alla!!! hahahahhahaDu kommer fixa det Pao, I know it, have faith in the goats! hahahahha

2009-12-15 @ 22:53:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0