Oprah & äckliga tår!

Kollade på Oprah idag (ja,jag har allt för mycket fritid!) och hon skypade över hela världen! Awesome! Jag är som sagt kär i Skype, jag har till och med en skypemobil (har aldrig använt funktionen på mobilen men ändå!) och igår satt jag och snackade med Millan (som befinner sig på rikemansgatorna i london...i ett hus, inte på gatan...hon är då ingen hora heller!) i ca 2 timmar. Vad kommer räkningen hamna på? NOLL kr!!! Kostar inte ett jävla piss om personen man ringer har Skype. Ett annat plus (kan väl också vara ett minus) är att man kan se personen man pratar med genom sin webbcam! Bilden med Millan och Mr. Monkey är en stillbild som man kan ta när man skype:ar (ahha, hur fan ska man stava det egentligen???).

I rubriken står det även "Äckliga tår". Igår skrev jag även att jag tycker att tår är det äckligaste som finns på den här jorden. Dom är vidriga! Jag kan väl tycka att mina är ok, men inte mer än så, jag har ju fått lära mig att leva med dom så att säga men andras tår är så jävla äckligt, särskilt de som inte klipper sina tånaglar ordentligt! En annan äcklig sak är också att vissa har typ gula tånaglar...usch! Ta hand om dina fötter för fan! Jag har heller aldrig förstått grejen med tåringar! Varför skulle man vilja sätta på en ring på sina tår???!!! Är det liksom för att visa upp sina tår och få folk att tycka att det är seeeexy?? Har ni sett filmer när de suger av varandras fötter typ? ÅÅÅhhh så romantiskt, nej det är bara vidrigt säger jag! Hur kan man vilja suga på någons fötter???!!! Om jag var tvungen att göra det skulle jag skrubbat och skrubbat dom innan, men jag tror att jag skulle spy ändå!!!

En rolig grej nu när vi snackar Oprah och tår...


En, två, tre, fyra, fem...sex tår??!!! What the???


Kommentarer
mallan

HAHAHAH 6 tår motherfuucker!!!!!!!!!!! Jag ska lätt slicka den 6:e wuuunderbara tån!!

2009-12-17 @ 20:03:06
Kajsa

Varför är inte detta ngt som förvånar mig???!! ^^

2009-12-17 @ 20:12:56
Camilla

Hahahaha, är du säker på att jag inte går på gatan Kajsa? Du skulle bara veta... ;) Jag går på gatan varje dag, trots att jag borde gå på trottoaren... Fast nä, tror inte att det räknas som prostituerad? ;)

2009-12-17 @ 23:42:44
Kajsa

Jag kan ju inte vara 100 % säker...jag vet att de betalar dig ganska dåligt som nanny såå....mhh...du kanske gå runt där...looking good while doing so but still...haahhahahahhahha ^^

2009-12-18 @ 12:32:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0