Skype is awesome!!!


Millan and Mr. Monkey!

Nu pratar jag med Millan (& Connor)på Skype! Mycket prat och mycket bitande! Millan och jag satt i lugn och ro och plötsligt kommer Connor (the biting monster)...han fick för sig att bita på Camillas fingrar. Detta verkar vara något som sker allt för ofta i den brittiska familjen! Det är inte bara hennes fingrar som får lida utan öven hennes tår(!). TÅR ÄR DET ÄCKLIGASTE SOM FINNS PÅ DENNA JORD, nu menar jag inte Millans tår utan tår i allmänhet...äckligt!!!


Men i allafall, Millan har fått Connor i säng och nu har jag även fått henne att lägga upp ett nytt inlägg på sin blogg (det var pinsamt länge sedan!!!)
It better be a good one, Mills!
Millans blogg:  
http://camillagoeslondon.blogg.se/

Om ni följer Paulines suveräna blogg kanske ni har sett att hon har lagt upp ännu en "part" på hennes historia om vår invasion av London city.
Paulines blogg:
http://unthinkthis.blogg.se/
vill bara påpeka att hon tenderar att beskriva mig som en häxa (bilderna visar en ofräsch Kajsa, och att jag bestämmer när vi ska gå och vart vi ska vara) men det får man väl ta...kanske ska jag starta ett blogg-krig?? Hmm...kanske skulle vara något
PAJ VS. KAJ


Let the bitch-fight begin!!! Not longer best friends!!!


Nu är Millan lite tyst så jag tror att hennes inlägg kommer bli långt och härligt!

Millan hör du mig?
Ser du mig?
Känner du min närvaro???
Gör du??!
Snälla svara mig!!!Kommentarer
Camilla

Men Kajsa, jag trodde ju att JAG var din bästa vän?!?! Fast jag kanske ska hålla mig objektiv om jag ska behöva medla mellan Kaj och Paj... :)

2009-12-16 @ 23:15:24
Kajsa

Kolla in blogg vad jag har skrivit så mår du nog bättre ^^Du får medla men jag kommer inte att ge mig, hon har skadat mig djupt AND SHE KNOWS IT!!!haha

2009-12-16 @ 23:17:42
pao

OH it's on you you you ... bitch-witch! ^_^ jag ursäktar mig om jag har framställt dig i dålig dager. men vad jag skriver sanningen o endsat sanningen. moaha ha ha ha ha a a a a

2009-12-17 @ 18:18:39
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Kajsa

bitch-witch???? you are bush hall!!! jag vet va du håller på med...du kan inte lura mig...grrr...sanningen ska fram...se du bara aaaaaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaaa (evil laugh)

2009-12-17 @ 18:53:43
Pao

wha wha what? how dare you?!? YOU are bush hall! snapelli-snap!

2009-12-18 @ 16:02:33
Kajsa

YES I AM AND IM PROUD OVER IT!!!!

Du veet inte ens vart det ligger för ngnstans!!!!2009-12-18 @ 17:09:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0