Google, will you marry me? No? Then i will marry Youtube!!!

Har idag inte gjort något vettigt, inget som är värt att skriva här. Håller just nu på att (förutom sitta och skriva detta) rensa ut kläder från garderob. Var tvungen att skriva in ordet "garderob" på google så jag inte ska stava fel...jag gjorde det men som tur är kan google rätta till allt! My hero! My everything.
Jag dejtar google. Han är inte så pratglad men han brukar ge mig vad jag önskar för tillfället, som t.ex hur man stavar till garderob. Men jag har hört att många dejtar honom samtidigt, kunde blivit lite sur, men varför, han räddar ju världen Mr Google. Kan man inte få bli Mrs. Google och servera alla saftiga intervjuer och videoklipp från hans käre broder youtube (som jag ligger lite med när inte G ser, don't tell!)

Hittade fina saker i min lilla gömma i GARDEROBEN, en vit fin tröja från Vila som sitter som smäck (okey, den är lite för lite, men va fan, det är som att få en helt ny tröja utan att behöva få dåligt samvete. Om nu allt skulle vara så! Tänk att finna en kille som inte dög då i sin GARDEROB och helt plötsligt tycka att han är helrätt just nu!

Vill bara säga att jag inte är bra på att komma på bra namn till bloggar så det fick bli det namnet. Dock var KajsaLinnéa redan upptaget så man får väl spexa till att lite. Kanske ett namn som kommer slå igenom en dag...
man får väl lov att drömma lite ...


Bild 1: ringen som ska bäras vid en ev. förlovning med Mr.G
Bild 2: Ringen på mitt finger (han har inte svarat men jag hoppas på det bästa) och röran på mitt sk. golv!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0