Made in Sweden och 2324432 sidor om den ekonomiska jämställdheten

Har precis tittat klart på "Made in Sweden". Det är självklart repriser och jag har sett alla avsnitt innan, men jag kunde inte låta bli, jag tycker att dom är så härliga. Då pratar jag inte om artisterna, han är väl helt okey: han har en väldigt bra röst och hon är söt och har även hon en bra röst men jag lyssnar inte på sådan musik. De härliga människorna är såklart Baggarna och Andreas. Jag skulle lätt vilja jobba med dom, mysa lite tillsammans, det skulle vara hur gött som helst!!!

Nä nu måste jag ta tag i mitt studerande, det kommer lite i skymundan dvs. jag kommer på andra saker att göra istället, inte ok, men jag har i allafall fått nästan alla mina kläder tvättade och soffan ser inte längre ut som ett slagfält i en Star Wars-film. Trodde att dom visade Star Wars idag men det var något annat trams, något animerat och för barn. 

Såg en interview på Youtuban med Ewan Mcgregor: han är helt fantastisk och sen ska vi inte tala om hans röst...jo det ska vi! Den är helt underbar HE IS FROM SCOTLAND FFS!!! Mmm...dreamy....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0