Kommer vi ha kul som äldre?

Idag när jag satt och väntade på bussen så kom tanken upp: kommer vi ha kul när vi bli gamla?

För om man tänker en gammal person nu. En 75 åring. När föddes dom...hmm...1935??? (Millan hjälpte mig med denna uträkning så om det är fel så skyller vi på henne!!!)
Då hade man ju inte samma grejer som idag (DUH!). Nu har 75åringar svårt med mobiltelefoner och datorer m.m (finns självklart undantag!). Men vi som är födda med datorer i hand kommer säkerligen inte ha samma "handikapp" när det gäller tekniska prylar. Jag har väldigt svårt att se mig själv sittandes i ett kök och göra korsård...FÖR HAND...nejnej, jag ska spela The Sims tills jag dör. Jag ska surfa på internet tills jag dör. Jag ska kolla på aftonbladets hemsida på internet (och inte bläddra i tidningsformatet) tills den dag jag dör!
Jag tror inte att vi kommer sitta där och tänka: "jaha...hur gör man med denhär saken?" Jag tror faktiskt att vi ska kunna klara ut nya tekniska prylar när vi är 75 år. Vi 90-talist är särskilt begåvade och det säger jag inte bara för jag är en själv...eller jo, det är nog det jag gör...VI ÄR BÄÄÄST!!!

Så kul ska vi fan ha! Ska inte sitta och ruttna i ett kök alldels ensam och deprimerad. Det har jag lovat mig själv.


Jag år 2065!!! (Gah, jag liknar en gubbe ju! aja, det får jag väl fixa i framtiden!)Kommentarer
Helena

haha naaaajs. Jo men de stämmer nog. Pfft jag kommer inte gå runt hemma o inte veta vad jag ska göra. Jag kommer sitta vid datorn och se på gamla (seriously! haha) avsnitt av HIMYM och minnas tillbaka LOL. Kommer sitta o blogga som 75 åring o ha roligt =P

2010-04-15 @ 05:58:22
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

KLART DU SKA!

Och det ska jag med göra! =)

2010-04-15 @ 19:49:32
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0