Min awesome dag hemma hos Pauline (the Groll och W-man)

Idag har jag varit hemma hos Pauline, the grey, no the awesome, men Gandalf kallas ju för det det så det är ganska coolt att bli kallad för "the grey". I allafall...

Pauline har hästar man typ kan rida på. Typ?? Klart man kan rida på dom!!! Dom är värsta Awesome och härliga och Wilton (är stavningen rätt?) kastade faktiskt inte av mig även om han säkert hade velat göra det. Först var vi hemma hos Pauline och fikade och pratade religion med hennes mama och bilkörningsprov. Sen bar det av till stallet! Jag skulle ta in "the big guy" och fan va starka hästar är!!! Jag säger bara det, OMG! Hahha, det var lite extra svårt för att han var rädd att gå genom trånga utrymmen och dörrar är inte så breda, the poor guy!!! Wilton var lite lättare att få in. Under kommer fina bilder på mig och W!


Detta är jag & Wilton!!! Numera är vi BFF!! Vi har samma intressen, nämligen: att vi nästan bajsar folk i huvudet!AWESOME!!!


Snälla, jag vet att jag ser fruktansvärt klädd ut. Hatar skorna, de är gamla och fula och ja, låren ser ju inte smalare ut när dom pressas mot en sadel!!! GAh, höll på att skratta ihjäl mig när jag såg bilden, haha, men men, jag bjuder på den. Wilton ser så söt ut! (Han har en fläck på sidan men relax Pauline har inte misshandlat honom utan det var ngt med pälsen som jag inte kommer ihåg just nu, dammit!!!)


Detta är Paos mammas häst men idag fick Pao rida Grålle istället. Han heter inte Grålle egentligen utan något annat fancy (mitt minne is sooo bad!) Pauline, vad heter han egentligen??!

Vi red runt ett tag och hästarna var snälla. Eftersom Grålle har högre status än vad Wilton har så gjorde Wilton precis det som Grålle gjorde. Good for me för Pau hade koll på the leader så min häst var lugn all the time! Han vågade nämligen inte gå före The Groll utan stannade när G-man stannade (hahha det är roligt att komma på smeknamn haha) Det är sjukt att hästar lever i ett statusreglerat liv. G-man och den andra hästen var lite taskiga mot W-man för "han är under dom". STACKARN, de nafsade honom lite ibland!!!
Men Wilton nafsade mig också så ... Wilton står över mig i rang. Men det kan jag ta, han är ju så söt!!! =)

Problem blev det dock när jag skulle gå av. Det är fan inte lätt att komma av en häst, Det är lättare att komma upp!!! Pauline typ bara slänger sig över med benet och sen är hon på trygga maken igen, men jag...som inte är vig...eller som brukar hoppa av sadlar...och som inte har några arm-eller benmuskler fick problem. Men det löser sig alltid med en pall! Det ska bli mitt nya motto: "allt löser sig, bara man har en pall!"

Så det var min dag hemma hos Pauline. Hon och hennes mamma är Awesome! och jag tackar för en underbar dag! WHOOO

(Millan, är du avis??! hahahhahahahamoooooooahaha *evil laugh* mooooaahhaha)Kommentarer
PaoW

men du ser ju jätteproffsig ut! haha o stackars wilton ser väldigt oproffsig ut m sin klippning på halva bogen! han har vänt den dåliga sidan till! o g-mans riktiga namn ä ju då high knight eftersom han är high as a kite o en knight OBVIOUSLY!hahahaaa bajsa dom i huvvet - that's what you gotta do! o allt löser sig indeed bara man har en pall :D

2010-04-10 @ 02:47:37
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Kajsa

han är en snygg knight! visste att det var ngt faaancy!bajs bajs i huvudet! =)

pall = <3

2010-04-10 @ 12:36:24
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Helena

Åååååhh shit va roligt att rida. Är extremt avundsjuk. Va så sjukt länge sen. Åh det är så roligt.Men du verkar ha haft en rolig dag =D

2010-04-11 @ 09:18:30
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Camilla

Jepp, är sjukt avis, har ju inte suttit på en häst sen i julas!! Abstinensbesvär!!!! Fast du såg ju väldigt proffsig ut på Wilton måste ju erkännas...

2010-04-11 @ 14:18:52
Kajsa

Tackar Millan! Man gör ju så gott man kan! =)

2010-04-11 @ 17:39:51
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
EMELIE♥

hej allt bra ? :D

2010-04-11 @ 18:45:09
URL: http://thisemelie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0