DAGENS PUCKO!- Elisabet HöglundKlockan är inte mycket.
Bara 11.35 och jag vet redan vem som är DAGENS PUCKO!!!

Elisabet Höglund skriver i aftonbladet att sexköpslagen är mesig och att även prostitution ska vara olagligt!

Detta är den konstigaste lag, som någonsin har stiftats i Sverige. När en statlig utredning på 90-talet utredde frågan om att kriminalisera sexhandeln, föreslog man att både sexköp och prostitution skulle förbjudas. Men då tog det eld i de redan eldiga och radikala nittiotalsfeministerna, som menade, att ett förbud mot prostitution skulle drabba dessa sköra kvinnor ännu hårdare.

Men varför ska lagstiftarna med hjälp av assymmetrisk lagstiftning fortsätta att skydda prostitutionen, när denna ju är den värsta form av förnedring som en kvinna kan utsättas för?

Det är felaktigt att påstå, att det bara är knarkare och uteliggare, som prostituerar sig. Prostitution är också ett enkelt sätt att förstärka hushållskassan. En tjej, som längtar efter ett par stövlar för 6 000 kronor, kan enkelt skaffa sig pengar till dessa via några diskreta ligg. Den som inte har råd att göra den efterlängtade thailandsresan, kan få fräscha kontanter genom att erbjuda sextjänster på nätet. Alla vet, att det förekommer och att det är vanligare än man tror.

Det sista stycket är ju helt cp. Vad har hon för kvinnosyn. ÄR vi såååå himla ytliga och helt desperata att vi ligger med några äckliga män för att få ett par stövlar!?!
Vilken jäkla idiot!!!
Vad fan vet hon allt detta?
Kvinnor som är prostituerade mår nog inte sååå bra.
Det är männen som måste sluta vara äckliga gubbar och sluta vilja köpa sex. Vissa kvinnor gör det för att ÖVERLEVA, Elisabet fick sparken av tv4, det är väl hennes stora kris i livet. Och vi alla tycker sååå synd om henne...NOT!

Grattis Elisabet , DU ÄR DAGENS PUCKO!


Var hon HÖG när hon skrev detta?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0