London om 16 dagar!!!

(tänkte försöka mig på ett långt inlägg...vi får se hur bra det går)

Har nu börjat förstå PÅ ALLVAR att jag snart FLYTTAR till London. Hur sjukt är inte det? Jag, Kajsa, ska flytta till världens bästa stad och bo hos en familj och leva i deras hus och ta hand om deras barn, det är svårt att förstå även om jag visste att det var precis det jag skulle göra som Aupair, men att verkligen göra det om 16 dagar är helt sanslöst spännande.

Har mejlat fram och tillbaka med familjen och deras nuvarande aupair så jag har fått en uppfattning hur de är som personer och hur de fungerar med sin aupair men jag kan självklart inte veta säkert innan jag flyttar dit på riktigt.

Nervöst? Japp!
Har jag tänkt på allt som kan gå fel? Japp!
Har jag tänkt att barnen kommer hata mig? Yes!
Har jag tänkt att föräldrarna kommer ångra sitt val av aupair? Herregud, ja!
Har jag tänkt att de andra aupairerna kommer hata mig? Javisst!
Har jag tänkt att dessa saker är helt korkade och att allt kommer att bli bra? JAAAA!


Kommer jag att bli uttråkad? Knappast! En stad som London tror jag knappt att man kan bli uttråkad i! Kommer att ha ett helt år av äventyr! Ska inte tänka så mycket över framtiden här hemma i Sverige (skola, boende etc), det får vänta några månader för jag pallar inte med att tänka på det.

Ska kolla runt lite på skolor i London för att se om det finns någon kurs som verkar intressant. Ska nog inte gå något allt för seriöst och tidskrävande nu efter 13 år av skola, känner att jag behöver ett litet break från hårt pluggande och kan tänka mig något mer praktiskt och roligare.

Ja, vad ska jag skriva mer. Jo, packningen. HEMSKA tanke. VAD FAN SKA JAG HA MED MIG? Ska börja med små listor över olika saker t.ex. "skor", "smycken", "väskor" och "kläder" och se vad jag ska ha med mig inom varje kategorie.

Nu ska jag snart göra mig iordning, jobbet kallar men det är inte många dagar kvar som ska jobbas, HÄRLIGT! 

HAHHAHA. Såhär ser jag ut på morgonen! Hemskt, men det blir väl liiite bättre senare på dagen, inte MYCKET bättre, men liite.

(detta kanske inte är ett långt inlägg för er andra, men det är för mig! Mäkta stolt att jag orkade!)Kommentarer
paj

hähä YOU GO! rekord långt! hihi förlåt att jag ringde o störde dig på jobbet ^^ men jag har fixat min försäkring nu, nästa projket PACKLISTA o PACKNING!

2010-08-13 @ 16:30:29
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Kajsa

HAHHHAHHA DU FÅR RINGA MIG NÄR SOM HELST! =)

INGEN FARA!

FAN VA NICE! PACKA PACKA PACKA!!! =)

2010-08-13 @ 19:13:37
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0