Det läcker...

Gillar Wikileaks a lot ! Inte för att jag brukar läsa dom så ofta men för det skapar någon slags panik i USA!
Och inte bara i USA utan här hemma också. Let them have it säger jag! Med dom menar jag de jävla fitt-moderaterna som förstör det underbara trygga och fina Sverige vi hade innan. Nu är rasisterna, adelsmännen och alla andra hemskheter framme och tror att de kan göra Sverige till något bättre. Känns som om jag sitter och kollar på ifrån fjäran (vilket jag gör) och det känns väldigt konstigt.


Wikileaks främsta man


Jag läser på Aftonbladet! Gör ett silent :0

Aja, det ändras väl snart. För SNART ska jag hem igen! det är bara 17 dagar kvar!!! DÅ jävlar! Ni som vill ha tid med mig får boka in sig! HÄR OCH NU! Hahah , nejdå, jag ska nog få tid till alla som vill ha mig!

Har också börjat tänka på om jag ska plugga nu till våren. Hm, det känns så långt borta men ändå så är det ju inte det. Bäst att kolla runt lite men vet verkligen inte vad som skulle intressera mig och om jag vill lägga pengar på det.

Ok nu börjar jag ju bara snacka goooja.

Om ca 45 min ska jag träffa min första fru. Min andra fru är i Kentish Town och ja och är lite sjuker. Så jag och Pauw får ta och hälsa på henne men det får bli imorgon. Min första fru (dvs Pauw) och jag ska kolla på film och ha det mys...som ALLTID.

Det är vår grej. Jag hoppas hon inte dumpar mig för någon annan!
hehe

Men jag får hölla ögonen öppna! You never know!Kommentarer
Linn

Du får fan inte boka in nån annan än mig! Och kanske din familj då. och mej o erika! :D

2010-12-06 @ 23:29:59
URL: http://kalfen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0