Vem kunde tro att det snöade i helvetet?

Allt gick helt enligt planerna. Bussen till bussen och sen bussen till flyget som en dans på rosor. Flyget lyfte och jag landade i - HELVETET. Eller som man också kallar det - KÖPENHAMN. Ingen visste var tågen var eller när de gick och var deras slutstation skulle vara. Bra där! Kanske blir fast i Köpenhamn! Nejdå, då säger de: "Åk till Malmö och se vad de säger där". Ok, jag kanske ska bli fast i Malmö istället.
Sen efter att tåget visat att det ska gå till Växjö så säger de att det inte längre kommer göra det. Vi ska springa till spår 4b. Springer, med väskor och allt. Får sen veta att tåget inte alls ska gå ifrån spår 4b utan det ska gå ifrån 9b...om 4 min! SPRIIING!!! Sen satt jag på rätt tåg som skulle gå till Växjö. Vilken jävla tur! Men efter Älmhult säger de i högtalarna att vi inte kommer åka längre än till Alvesta. MEN VA FAN! Tar upp mobilen och ringer hem och mamma och pappa som får köra till Alvesta för att hämta upp mig. Kom hem 1.5 timme senare än vad jag skulle, men det kunde ju varit värre. Pratade med en engelsktalande kille inne på Alvesta station som hade väntat 3 timmar på tåget till Stockholm...lilla tusse, sen innan jag gick fick han reda på att han skulle få vänta en timme till...

Så tågen är inte att lite på här i svea rike. Men det är sånt man får räkna med. Jag är glad att jag är hemma igen. Sen känner jag inte riktigt igen mig i mitt hus längre då mamma och pappa tydligen sparar in mycket pengar när jag inte längre är här - de har köpt ny spis, kyl & frys och en ny skinnsoffa. JAHA! Är jag verkligen så dyr att ha i huset??

Jag & Min SAALLLYY!!!


Jag: "Va gles den är!"
Mamma: "Gå inte för nära, rör den inte- den barrar som bara den!"
Peter: "Det är samma träd som de hade förra året!"

MOAAHAHHA


Här sitter man på julaftons morg...nej förmiddag är det nog nu!
(är lite förvirrad med tiden...va är klockan?!?)

Sally håller sig på säkert avstånd ....


Min frukost- skinka med röbetssallad (tror dock inte att det stavas så...) MUUUMS!!!


När jag ser ut genom fönstret. Våra bilar har ändrat färg ! :)

En liten rolig länk som NPH la upp! Enjoy!!!
GOD JUL!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0