No more pinns to eat some Ice-cream!!!

Hejsan! Pigg som fan är jag idag, det känns väldigt skönt. Har nämligen ingen skola idag och kan göra va fan jag vill WHOOHOO!!! Och idag har jag bestämt mig för att inte göra NÅGOT ALLS! Och det ska bli väldigt kul tycker jag. Blir kanske en film mot kvällen, har tänkt att se "Flyga Drake" men vet inte om jag klara av det just nu, boken är så jäkla sorglig så filmen lär nog vara samma.

Igår var jag hemma hos Linn och vi gjorde lite pannkakor. Här är en liten video som jag spelade in hemma hos Linn! Den är inte rolig så titta inte om ni vill bli underhållna. Heter det så? Underhållna?! Nje, är inte 100 på det. Men ni fattar vad jag menar!!!

Igår fick jag även veta att jag klarade min tenta! Var 3 poäng ifrån VG!!! Inte dåligt för att vara mig alltså! Men jag hade faktiskt pluggat röven av mig så jag förtjänar faktiskt VG , men det kan ju inte min lärare se, han kollar bara på det jag skriver...tyvärr =(
Äsch, nu ska vi inte hänga läpp för det, jag är glad över ett G! =)

Pauline, här är bilden på när din hund typ attackerar Millan:

Grrr...Reah is MAAAAD!!!

Och Pauline! Vet du vad jag hittade på ditt f.d favoritställe (ICA- din förra bank ...om du inte har glömt det!!! hhiihh) :


Tänk om vi hade sett något liknande i London?!?!!! No more pinns to eat some Ice-cream!!!

Jaja, så är det. Nu ska jag nog städa liiite , det ser fördjävligt ut här hemma!!! (som vanligt!)


Kommentarer
Helena

haha grym hund. Kolla ögonen LOL ser ut som en djävuls hund (no offense to the owner) =P

2010-02-26 @ 20:44:31
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

hahhaa, japp , men hon är snäll som en ängel =) lilla Rhea, hon är så liten men har ett mycket stort huvud (lika så hennes ägare), det är så sött!!! =)ps. Pau, no offense =)

2010-02-26 @ 21:05:14
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Paoww

uuuuuuuh im sooo offended :O bara för att jag har ett ägghuvud. snyft. o rhea är mad hon är ju en varulv som sagt. hon kmr o hemsöka dig kayo!!O SPOOOOOOOOONS (leads to forking ;) ica har allt säger jag bara. bank o spoons. that's all you need. and love.

2010-02-27 @ 13:56:46
Kajsa

you better be offended!!! =)

hur går det med fläcken, har det börjat växa tillbaka???ica is the shit, jag köper min frukost där varje dag som jag ska till skolan! =) (jag köper de dyra mackorna också, men jag kan inte hjälpa det, de är så jäkla goooda!!!)

2010-02-27 @ 15:41:00
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0