En annan del av köping + annat

Jag är lycklig att "En annan del av köping" har kommit tillbaka. Jag tycker att programmet ger en härlig känsla och visar personerna på ett mycket bra sätt. Många program vill väl mest förödmjuka de som är med men det är inte så i detta programmet.  Fina människor tycker jag att de verkar vara.


Pratar precis med en vän på MSN och vi pratar om att skriva. Jag vill gärna skriva mer, jag har gjort det innan. För några år sedan började jag med en historia som jag tycker är jävligt bra men jag har aldrig orkat ta tag i det.


Nästa vecka ska min hemtenta in. Det går trögt men jag försöker. Ska försöka med fråga 3 imorgon, den känns minst krävande, haha.
Nästa vecka börjar även min nya kurs, Historia. Det kommer vara heltid och jag tycker att det ska bli mycket spännande för jag tycker att det är mysigt med historialektioner,känns nästan som att sitta och lyssna på berättelser.  Kommer dock att bli lite tufft med helfart men jag ska göra mitt bästa!

Antony and the Johnsons! Helt underbart, kan få mitt kalla hjärta att smälta! =)

Lyssna! Men ta fram näsdukarna: http://www.youtube.com/watch?v=loNU4fVpO8E


Kommentarer
Felicia

Hej. Förlåt att jag tjatar, men hur långt har du kommit? Jag skulle verkligen behöva samtala om Irigaray.

2010-01-10 @ 21:48:29
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Felicia

Ska du inte fortsätta med genusvetenskapen förresten?

2010-01-10 @ 21:49:45
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Kajsa

Japp det ska jag, ska du?Jag har inte läst henne än, ska till biblan på tisdag...den finns där väl? jag missade den lektionen!!! kan vi inte ses på slutet av veckan o diskutera?? vad tycker du??

2010-01-10 @ 23:01:43
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0