Jag- ett hockeyfan?!

Idag ska jag se till att lägga mig i tid så att jag kan vakna tidigt imorgon så jag kan se Jimmy Kimmel!!! Snälla någon måste ha lagt ut det tills imorgon. Jag ska spela "People Choice Awards" som går på STAR! klockan 3 i natt. Tänker inte sitta och kolla på det då. Är dock rädd att min GUD, alltså Neil Patrick Harris aka NPH, inte kommer till galan överhuvudtaget! Då blir jag ledsen i ögat kan jag säga er!!!

Idag var jag hos min syster eftersom de hade kanalen som visade Växjö Lakers vs. Malmö. Jag som aldrig tyckt att hockey är särkilt roande blev helt till mig och jag började också svära åt spelarna. Vi blev som en stor kör av hemska svårdomar. Det var jag,pappa,mamma,Åsa, Mattias (Åsas man) och deras son Hugo. Hugo spelar såklart i Lakers, dock inte bland de största grabbarna utan smågrabbarna som är födda '99. Att socialen inte kom till oss var ett mirakel, dessa svårdomar och arga ord som sades! Saga, snart 4 år, satt med och störde oss. Hon klappade i händerna när Malmö kvitterade och alla sa: "Du ska inte klappa nu!!!". Stackars liten.
Mamma som var på sin första hockeymatch för någon vecka sedan tror sig nu vara en expert på allt inom hockeyn. Pappa tror sig kunna skjuta en bättre straff än spelarna (jag tror fortfarande att han aldrig skulle orkat ta sig ända fram till målet från mittlinjen!!!). Åsa bara svor och skrek för hon kollar på hockey allt för ofta eftersom hon typ är tvungen. Elin satt vid datorn och tyckte att vi skulle vara tysta så att hon kunde spela sitt förbannade spel och alla skrek åt henne att hon skulle sänka ljudet och hon blev lika sur varje gång...ja...detta är ju familjen Gustafsson/Perssons...det är så en trevlig eftermiddag ser ut, den som inte pallar kan dra...


Saga och hennes "dator/telefon/kamera" som hon hade mycket kul med ...allt i ett...är det en iPhone som hon har skaffat sig? Ska en 4åring få en före mig??! Det är skandal...ska nog gå och svära lite till!


Kommentarer
Helena

http://abc.go.com/shows/jimmy-kimmel-live Vi kan se det här senare idag =)

2010-01-07 @ 08:15:44
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Helena

läs inte mitt senaste blogg inlägg på blogg.se innan du sett PCA. just don't haha

2010-01-07 @ 09:01:09
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

det är skandal...SKANDAL SÄGER JAG!!! omfg...det är otroligt fel!!!

2010-01-07 @ 12:42:16
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0