"Once"

Lyssnar just nu på Glen Hansard. Han är fruktansvärt bra! Lyssna på min nya favoritlåt här ! Låten är med i filmen "Once" som är helt jäkla lysande måste jag säga. Den ska man verkligen se! Utspelas i Dublin.
Det handlar om gatumusikern/"damsugefixare" (som man aldrig får veta namnet på utan kallas bara "guy" i eftertexterna) och spelas av Glen Hansard, karaktärern är olyckligt kär i sitt ex som flyttat till London och han har planer på att flytta dit han med för att få henne tillbaka. En dag när han spelar på Dublins gator kommer en ung kvinna fram (även hon saknar ett namn och kallas "girl" i eftertexterna) och spelas av Markéta Irglová, en ensamstående nyskild mamma som bor ihop med sin mor i "slummen". Tillsammans börjar de skriva musik och får tillsist studiotid för att spela in sina låtar. Mycket kärlek/vänskap, mycket vacker miljö och fina låtar..."Once" är fan ett måste! Jag har filmen, bara att låna av MOI!På framsidan av filmen står det:
How often do you find the right person?
Och under det står titeln på filmen: ONCE
Mycket vackert tycker jag!!!Kommentarer
Helena

Ååååh ja ska me se den filmen. Har den men inte sett den än. Hörde om den bara för den låten <3 <3 <3 så himla fiiiin. Måste vart otroligt att höra N sjunga den till D. Fan måste se den filmen <3

2010-02-01 @ 12:41:09
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

JA, och jag kan inte FÖRSTÅ att INGEN HAR LAGT UT DEN!!!! GAAHHH!!! ngn måste väl ändå har filmat?? eller??! jaja, vi får tänka oss det istället, det är en underbar låt! DU MÅSTE SE FILMEN!!! :)

2010-02-01 @ 14:36:03
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Helena

Jag tror faktiskt tyvärr inte att nån filmade de. Vill också se och höra de men...va ska man gö. David hörde de i alla fall =) <3

2010-02-01 @ 23:14:51
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

Gjorde han? Var inte han i NY då?! :P

2010-02-04 @ 10:44:39
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0