Saga 4 år!

Åkte först in vid halv 2tiden idag för att träffa Malin. Jag tog bussen till Teleborg (fortfarande sjukt stolt över att jag tog rätt buss och hoppade av vid rätt hållplats!) för att hänga lite. Hemma hos Malin värmde jag mat och åt medans hon såg på! Hahaa. Sen snackade vi lite. Jag fick se henne nya klasskamerater. Några av dom var helt OOK, if you know what I mean! ;)

Eftersom Malin var så jäkla rädd för kameran så tog jag kort på hennes fina tulpaner! (det är väl tulpaner?! Jag har verkligen ingen koll på sådant, jaja!)


Sen var det dags att åka till Åsa&co för fira busungen Saga. Alla vet vem Saga är, hon är legendarisk, fast hon bara är 4 år. Det bjöds på mackor och tårta och Saga fick såklart mååånga stora och fiiina presenter.

BILDER!:


En present Saga hade fått, HIGH SCHOOL MUSICAL!!! WOHOHOHO (anteckning till migsjälv, skaffa aldrig leksaker som låter till mina barn...!)


Saga med sin blomma som spelade "Love me tender", fina servetter, Hugo-the man, Saga i sin fina nya morgonrock och Saga med sin nya häst...


Mormor ville självklart prova den nya leksaken.Den låter ju faktiskt, det är ju ganska roligt även om man är 50+!


Men sen blev hon för trött...Elin ville inte vara med på kort, hmm...Blev sur när jag råkade nudda hennes arm eftersom hon fått sin andra svininfluensa-spruta!


Hugo i sina vanliga kläder, Lakers-mjukis-kläder!!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0