ang. LCHF ,svar till "Michelle"

Någon vid namn "Michelle" skrev en kommentar:

du vet att kroppen och hjärnan behöver kolhydrater, precis som allt annat fyller det en viktig funktion och kroppen behöver det. när man går på olika dieter osv ska man ju välja beroende på vilket resultat man vill ha.
vill du bara gå ner så välj vad fan du vill för diet.
vill du bli hälsosam så börja träna (?!?!?) och ät lite av allt i lagom mängd. punkt.

Mitt svar till "Michelle":
Klart kroppen behöver kolhydrater (dvs socker) men inte så stora mängder som folk tror. Hjärnan behöver Glukos (tror jag det stavas) för att funka och levern gör ngt med proteiner och fett som gör att hjärnan får sin dos av glukos. Kroppen klarar sig bra på att äta fett och fibrer och protein. Att folk får diabetes och andra sjukdomar t.ex. hjärtsjukdomar är inte så konstigt om man ser på dagens samhälle, vad äter vi egentligen? Är detta verkligen nyttigt eller ens nödvändigt för kroppen?

Dieter finns det gott om och det är klart att man i såfall ska välja vad man vill men detta har funkar mycket bra för mig (och väldigt många andra). Jag tror inte på att man ska kunna äta allt man vill och träna några gånger i veckan för att må på topp, tror att man då lätt hamnar i en förnekelse. "Men det gör ju inget om jag äter detta...eller detta, jag tränar ju imorgon", så tänker nog många och sen undrar de varför de är tjocka även om de tränar kanske 3 ggr/veckan. Jag tror på en bra kost och minst 30 min träning varje dag (vilket är rekomenderat av typ ALLA LÄKARE och hur jäkla svårt är det att träna 30 min om dagen? Gå en runda eller cykla!). Träning är jättebra (såklart) och jag känner att jag har mer energi nu än vad jag hade innan alltså kan jag träna mer!

LCHF är inte bara till för folk som vill gå ner i vikt utan också för de som vill leva hälsosamt. Jag tror på LCHF 1000% och det står jag fast vid! Jag har ju sett resultat!!!

Kul att du kände att du ville kommentera fast inte du inte vill visa vem du är, det är ju alltid kul att prata med anonyma. Vet inte varför du verkar så sur. Du kanske aldrig har haft samma problem (?!??!?!??!?!?) eller så orkar du inte ta tag i ditt liv, vad vet jag. Men kul att du skrev, "Michelle".
Ha ett bra liv och sluta vara så bitter, BE HAPPY!! =)  PUUNKT.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0