Dokumentär värd att se!

Ett tips om ni vill se något bra.
"Forgetting Dad" är en dokumentär som man kan se på SVTPLAY!


En vecka efter en bilolycka förlorar Ricks pappa Richard minnet. Han kommer inte ihåg något alls. Inte ens sina fem barn eller sin fru eller livet han levde innan. Ricks förhållande till sin far har aldrig varit bra då Richard skilde sig från Ricks mamma när Rick var ung och gifte om sig och skaffade en ny familj.

Läkarna kan inte finna några fel på hans hjärna men Richard säger fortfarande att han inte kommer ihåg något. Rick började filma sin far lite då och då efter hans minnesförlust men blir besviken gång efter gång när hans pappa inte visar något tecken på att minnas deras liv tillsammans.

 I dokumentärer försöker Rick få fram om hans pappa verkligen har minnesförlust eller bara hittar på. Han pratar med folk omkring som kände hans far. Var det pengar Richard var ute efter eller bara en chans att börja om på nytt och lämna det gamla bakom sig eller förlorade han verkligen minnet?
  


Gud vad dålig jag är på att göra en sammanfattning av vad något handlar om och göra så att det låter intressant. Jaja, så är det. Men kolla in den om ni har tid. Den är ganska lång, ca 1h24min men helt klart värt att se!

I början av dokumentären kommer denna rad upp:

Om din pappa inte längre minns dig, slutar han vara din pappa då?


Kommentarer
alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

Hoppas du får en fin kväll <3

2010-07-19 @ 22:16:53
URL: http://vadfanskajagheta.se
alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: hihi ja toppen :D

2010-07-20 @ 10:14:01
URL: http://vadfanskajagheta.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0