Vad ska man äta till frukost?

Tänkte att jag skulle ta mig något att äta innan jag sticker. Ska vara barnvakt åt syrrans barn på förmiddagen. Men då måste man vara pigg och glad och då behövs det frukost. Men vad fan ska man äta? Jag är en sådan människa som inte klarar av att äta för tidigt på morgonen. Det blir bara geggigt i munnen på något sätt. Det är vidrigt om jag ska vara helt ärlig. Så vad SKA MAN ÄTA? Vad säger experterna?
På Aftonbladet var det en liten artikel om frukost. Experten snacka en massa om att inte äta vitt bröd och nutella (skulle det vara onyttig???!!! Nej herregud bra att EXPERTEN sa det så jag kan sluta...gah det fattar ju vem som helst!!!) och sen fick hon frågan om vad hon själv åt. Detta var svaret:

Vilken är din egen favoritfrukost?

– Hackat äpple med kokt hel dinkel, lite keso, a-fil, linfrön och solrosfrön. Eller ett par grova mackor med ost och tunnt skivat äpple. Och en massa kaffe med mjölk förstås!"

end of quote.

KAFFE OCH MASSA MJÖLK? Förstördes inte allt det nyttiga hon åt när hon börjar häva i sig kaffe och mjölk?
Ja, jag säger då det...snart kommer väl en "expert" och säger att han/hon äter keso, frukter. grova mackor men sen EN MASSA VITT BRÖD MED JÄTTEMYCKET NUTELLA!!!

Det skulle vara kul!


MUUUMS!!!

(btw, är inte nutella bara så UTOMLANDS? Det äter man väl bara när man är utomlands, eller?!)Kommentarer
pajpajpaj

AHAH KAFFE M MJÖLK är ju det enda rätta kayoo!! mmmmmmmmm sitter här o hinkar i mig nu ju!ojaaaa det är utomlands nu när jag tänker på det vad finns det annars liksom? ;D

2010-06-13 @ 09:03:21
Camilla

Alldeles riktigt, Nutella är utomlands, vad tror ni man äter till frukost på denna gröna ö?? Just det, vitt bröd med Nutella!! Jag skojar faktiskt inte. Om man inte äter rostat bröd med marmelad förstås...

2010-06-13 @ 23:56:26
jessica

åå det är så hilma smarigt

Vad ska du hitta för något skoj idag?:)

2010-06-16 @ 11:25:19
URL: http://priyan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0