Det är inte synd om våldtäktsmannen...

Hur kan man lycka synd om en kille som först våldtar en tjej på en toalett och sedan får alla med sig och får alla att hata tjejen? Hur kan man tycka synd om någon som inte förtår ordet: "nej!". Hur kan man tycka synd om någon som våldtar ännu en tjej samma dag som han hyllas på skolavslutningen. Sluta göra våldtäktsmän till offer! Jo, vissa av dom har en sjukdom, andra vill bara ha kontroll och kan inte ta ett "nej". Hur kan man gå med i en grupp på Facebook där man beskriver sin avsky mot den här flickan? Hur kan många av de medlemmarna vara vuxna och föräldrar??? Sluta tycka synd om den här killen. Han har erkänt, han är dömd. Han får sitt straff, stödj tjejerna som blivit utsatt och sluta säga att den här killen "är så snäll och omtänksam"...allt visar ju på att han inte är det alls! GAHHH

När ska man sluta skydda våldtäktsmän som inte faller i "mallen" för en våldtäktsman som folket vill se (dvs. en invandrarkille) och när ska tjejer någonsin bli trodda utan att någon menar att hon bara gör det för pengarna??? Vem fan gör något sådant för pengar??? Varför är det alltid så att tjejer är mindre värda i vårt svenska samhälle, varför är vi fortfarande kvar i de tankarna 2010?

Det är inte synd om honom...det är synd att människor inte kan se värdet hos en tjej...

Fan vad arg man blir när man hör något sådant. Det händer överallt, inte bara i små hålor som detta skedde i. Finns överallt och det är alltid vi tjejer som kommer i kläm.


Kommentarer
Helena

Ah fy fan blir så jävla arg. Vet inte äns va ja ska säga. Gah

2010-03-26 @ 14:53:24
URL: http://charmingdevil.blogg.se/
Kajsa

det är hemskt att folk FORTFARANDE tror på detta. Polianmäl hela bunten säger jag! det är hemskt att läsa!

2010-03-26 @ 15:13:57
URL: http://caisalinnea.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0