Händer och sprit är kärlek!

Läste att Daniel Radcliff inte vill spela Harry Potter efter sista filmen är klar...eHH? Ne, det borde han ju inte göra EFTERSOM det inte finns mer böcker att filmatisera! Oh dear.
Har faktiskt aldrig tyckt att han passade som Harry P . jag hade inte föreställt mig Harry så om jag ska vara ärlig, vilket jag oftast är här ändååå.Har fått för mig en sak. Eftersom Millan kanske har smittat mig med halsfluss (jävla fitta!! haha) så suger jag Strepsils som aldrig förr. Har även varit på 99p store (moaaha) och köpt handsprit (en för att ha hemme och en som man kan ha när man reser!). Asbra nästa år när det är dags för Emmaboda 2011!
I allafall, har då fått för mig om jag nu blivit smittad så kan det försvinna nu när jag liksom alkoholiserar bort den och samma sak med halsen, den lilla honey/lemon-godisbitarna tar BORT ALLT MÖJLIGT SKIT SOM FINNS I MIN HALS. Man måste ju tänka postivit! Man blir aldrig friskare av att tänka på HUR SJUUUUK MAN ÄÄÄÄR!


Har liksom inte tid med att vara sjuk. Mama och Åsa kommer nu på fredag. Håller på att göra upp en plan så vi kan gå på alla ställerna och se på allt. På lördagen ska det bli musikal: WE WILL ROCK YOU. Det ska bli spännande att se!  Och jag har nu märkt att det är bara att sitta kvar på Nothern Line i ca. 20 min så är man framme och M sa att teatern låg precis vid stationen! GÖÖTTTSka skriva en lista till Mama nu på saker jag vill att hon ska ta med sig!

Jag & min Handsprit. Gillar händer och sprit, detta är ett lyckat äktenskap!Kommentarer
Linn

Jag och viktor har haft lite harrypotterfilmernamaraton, och jag måste säga att jag tycker att han är en dålig skådis. Bara stönar och gör massa konstiga miner.Vi va på den förra året! Inte alls svårt att hitta :) Är precis vid tunnelbanan som sagt (om jag minns rätt):D

2010-11-16 @ 13:54:26
URL: http://kalfen.blogg.se/
Kajsa

är viktor en dålig skådis eller Daniel Radcliff?? hahaha, näå skoja bara, nej han är inte bra , kunde de inte hittat någon bättre LIIIKSOM!VA ni!? Hur var den?! TELL ME! Nej, mina värdföräldrar sa att det ligger precis på andra sidan tnnelbanestationen! :)hiiih, varför har du låst din blogg, ge mig lösen! :D

2010-11-16 @ 20:05:39
URL: http://caisalinnea.blogg.se/
Gaymasen

Haha, smart pöjk!Och ja. Gurkor får också konstig vinkel... Mystiskt det där ;)

2010-11-16 @ 20:50:27
URL: http://gaymasen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0