HELLRE MASCARA PÅ ÖGONFRANSARNA ÄN MACKA I MAGEN

Det bästa med att vara hemmafru..eh jag menar Au pair är att man kan lägga ner mycket tid på att göra sig iordning! Det måste vara det enda positiva med att vara just en hemmafru...eh jag menar Au pair!
Just nu är klockan strax över halv 11 och det enda jag har gjort idag är att vakna, städa undan disken, hänga upp tvätten, rätta Gerrys läxor, gå med Gerry till skolan...hmm...åt sen frukost och kollade på Desperate Housewives. Och självklart har jag gjort mig iordning. En halv förmiddag har jag lagt på mitt utseende , ok, nu tog jag i men myyyycket tid har lagts på det, mer än vad jag gjorde innan. På gymnasiet var det lite mer viktigt (enligt mig), jag sminkade mig heller än att ära frukost. Tänker tillbaka på det nu och förstår att jag hade helt klart rätt. Ja, ni får tycka att jag är världens mest utseendefixerade människa, men va fan (va fan!): HELLRE MASCARA PÅ ÖGONFRANSARNA ÄN MACKA I MAGEN är vad jag säger! Det handlar om att prioritera och det gjorde jag allt!
Här har jag inget annat för mig än att göra mig själv iordning för ... dagen...som idag består av: träffa Millan och Pauw, hämta Gerry från skolan och gå till tennisen, sen gå till hans privatlärare och hämta honom sen och värma upp soppan som mamman redan har gjort! Det är ju hur nice som helst! Ikväll är jag barnvakt tror jag, men det har jag inget emot! Barnen är så snälla så det är inga problem!

På tal om att look good. Jag har köpt tusentals olika mascaror i mitt liv. Testat olika märken men har aldrig hittat IT. Men nu har jag det. Och det kostade mig typ £3!


Miss Sporty: Lash Curving Mascara
- min nya bästa vän-

Och för att få håret awesome så behövs det faktiskt lite saker också:


Dry Shampoo, head in the clouds
- när man inte tvättat håret vissa dagar kan man fräscha upp håret med detta, det luktar gott och håret blir faktiskt...fräscht!-


John Frieda- collection
Frizz-Ease, 100 % shine
- detta är också en ny vän till mig, håret får en fin glans men ser inte flottigt ut!-


Kom inte riktigt ihåg hur mycket de sista kostade men det var inte dyrt!FÖR ER SOM HAR DÅLIGT MINNE SÅ FYLLER JAG ÅR IMORGON! INTE LÄNGRE TONÅRING DÅ! DEAR GOD!Kommentarer
samantha

Vart har du köpt miss sporty mascaran??

2011-04-21 @ 13:57:00
URL: http://samii.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0