PAAARTY TIME, MAN!

Ok, såhär är det: när man blir lite äldre (16plus) tycker man kanske inte att födelsedagar är such a big deal anymore. Det har jag känt i flera år nu. MEN NU HAR DET ÄNDRATS!

Pauline kom över med ljus och winebrööö. HUR SÖTT SOM HELST. Av henne fick jag en pärm... (internskämt då jag har en grej för pärmar!!! .... muuumms!)
OBS! DETTA ÄR ETT MONTAGE!!!
PAULINE ggr 2. . . HELP US , GOD!


HAPPYFACE!!!


Efter en liten uppvaktning på morgonskvisten drog vi till Muswell Hill för att äta lite frukost...igen...SECOND BREAKFAST! Det blev en riktig engelsk sådan med ägg, bacon, bönor, korv. Gott men servitrisen verkade HATA oss. Vad är det som är så konstigt med två tjejer med partyhattar på huvudet?!


Vid halv 7tiden blev jag grattad av familjen! DE ÄR SÅ SÖTA. De köpte en säsong av Supernatural till mig! SÅ HIMLA SÖTT! De hade bakat tårta och de sjöng även för mig! Naw, they are the best!!!

På kvällen blev det Kentish Town där vi åt Indiskt (som på engelska INTE heter Indish, POAUW!) med Pauline, Millan, Elin & Allan. HU*R JÄKLA GOTT SOM HELST...tror jag...om jag ska vara ärlig så kommer jag bara ihåg vinet!!!
Bussfärden hem var hur kul som helst! Sen gick vi ifrån Musse till E.F och Pauw ramlade minst två gånger...varför vet jag inte...det gör nog inte hon heller!

BILDER FRÅN KVÄLLEN (VEM HAR RADERAT BILDERNA PÅ ELIN & ALLAN....ELIN, JAG TROR DET ÄR DU!!!!):


På tunnelbanan till Kentish TOWN! Yepp, jag hade den på mig hela vägen!


Pauw har inte använt sig av blixten! DET SYNS!


DET VERKAR SOM ATT KVÄLLEN BLIVIT CENSUERAD AV NÅGON (TYP ELIN) MEN DET VAR INDEED PARTY TIME!


Skylten kom tillbaka när vi åkte bussen hem! AWESOME


Efter vin och glädje (synonym ? ) ser man ut såhär!


TAACK FÖR EN HELT UNDERBAR DAG , PAUW! OCH MILLAN! OCH ELIN! OCH även ALLAN (som spenderar så mycket tid på stället av vi fick £20 rabatt!!!) WHOHOOOOO!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0