Bra uppfostran!

Vill bara säga att jag kommer att uppfostra mina barn british style! För barnen här är så härliga.
Ok, nu har jag ju inte träffat alla barn men de är bara så söta.
"Mina barn" frågar alltid artigt och säger alltid tack och gör det man säger åt dom att göra.
De får inte äta godis på vardagar, de äter knappt något socker överhuvudtaget och de får bara en timme dator/dag. De får inte heller se så mycket på tv.
De är huuur smarta som helst (yes, jag kommer skryta om "mina barn" i detta inlägget, så håll i er!)
De säger ibland :" jag ska nog sätta mig och läsa lite". OMG! OMG! OMG! Jag gjorde inte detta som barn (nu säger jag inte att jag fått en dålig uppfostran utan bara en annan slags uppfostran men hur ofta ser man detta ske?!). De tjatar inte såååå mycket om godis (det händer men de vet att de inte får det och om man säger nej så slutar de tjata). 
De är fruktansvärt smarta då E kom in på en skola genom att ha gjort ett test! G håller på med det nu och är jätteduktig! (jag såg vad de gjorde för tal och de talen gör man på gymnasiet i Sverige!!! OMG! Jag kände mig så himla dålig!!! Hahahha)
De visar mig hur allt funkar och hjälper mig alltid. De pratar skit om andra aupairer de haft, eller bara en av dom som var där för några år sedan som inte gjorde ett bra jobb. De sätter sig med mig och frågar mig mycket om olika saker. Idag frågade E om de hade varit duktiga idag och det är väl klart att de hade sa jag! För det var ju faktiskt sant! =)

Ok, nu har jag skrytit färdigt för idag.
Imorgon börjar Gerry skolan så imon ska jag upp tidigt!Ena sidan, där mina kläder är, och tvn som jag säkerligen inte kommer titta på !


Sitter på sängen och tittar framåt.


Fönstret ut mot gatan!


Hela huset är full av olika färger and I love it!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0