Ett "djupt" inlägg...läs på egen risk!

Okey, dags för djupa saker, peeps! Väldigt djupa saker! Eller ska vi skita i det? Nej, det ska vi inte! Det är 4 veckor, dvs. 1 månad sedan jag tog (en del av) mina saker och lämnade landet. Det var förbannat läskigt, jag är helt imponerad på mig själv att jag faktiskt klarade det, att jag vågade. Kom ihåg att jag satt på tåget (Elin satt på andra sidan det lilla bordet och var så söt som bara hon kan vara!) och tänkte: ”VARFÖR GÖR JAG DETTA? Varför skulle någon lämna det man vet för att bo hemma hos några man inte känner och leva med dom och äta deras mat? VARFÖR? Men nu vet jag varför, för att kunna få distans ifrån det jag redan vet, distans ifrån mig själv för att faktiskt se mig själv (ursäktar det urusla beskrivningen). Jag har faktiskt lärt mig en hel del om mig själv här, jag tänker inte gå in på detaljer men jag kan säga att jag gillar Kajsa här i London mer än vad jag gillar Kajsa hemma i Sverige.  Kajsa i Sverige tänker för mycket om vad hon ska göra i framtiden och vad hon vill göra och kanske inte borde göra. Men samma sak är det inte riktigt för Kajsa i London, hon tänker visserligen på framtiden men inte med samma ångest utan med spänning och förväntan om vad som kan hända. Jag ser inte en uppmålad framtid utan jag ser att jag själv kan göra något åt det, jag kan göra det jag vill, jag måste inte skaffa barn och man innan jag är 30, jag kan plugga vad jag vill VART jag vill! Jag är bara 20 år, jag har all tid i världen! Jag tänker inte växa upp för fort! Varför skulle man vilja det? Jag kan göra upp en lång lista på saker jag vill göra, men jag kommer inte skriva den, jag får ta tillfällena till att göra olika saker då och då! Det kan jag inte förutse nu när det ska bli och det vill jag faktiskt inte.Ja, jag har läst lite av Eat pray Love och är helt besatt! Tar till mig ALLT! Haha, kanske inte ska göra det men känner mig som henne ibland. Kände att jag höll på att kvävas hemma, jag kände att jag inte kunde vara kvar för jag ville så gärna göra något annat och lära mig nya saker. Här har jag lärt mig ganska mycket även om min vardag ser ganska lika ut varje vecka (i jobbet, inte när jag är ledig!). Min engelska har blivit bättre, jag vågar prata engelska mer än vad jag gjorde innan, att ta mer ansvar, prata och träffa nya människor (det kanske jag inte har LÄÄRT mig men det är något som jag gör mer här!), att slappna av och bara ha det kul, jag har fått en ny vän för livet (ELIN THAT’s YOU!) och vi alla fyra funkar så jäkla bra ihop! Vi är så jäkla grymma brudar, utan er skulle jag nog inte pallat med detta, för det skulle vara psykiskt jobbigt att komma hit och inte känna en kotte! Så jag tackar er med hela mitt hjärta! Pauline, dig som jag inte ofta träffade back home ser jag VARJE dag nu! Fan va härligt det är! Millan, you know I love you! Elin, crazy E is awesome!

 

Tänkte innan att jag kanske skulle ta en paus i bloggandet men kom sen på att jag är allt för uppmärksamhets-kåt att jag aldrig kommer lägga ner den! So, don’t worry! Kanske inte är lika ofta men va fan (VA FAN!) det är ju LUUUNCH!

 (har inte orkat kolla igenom vad jag precis har skrivit så det kanske är fullt med stavfel och annat krux men va fan (VA FAN!) jag orkar inte bry mig!)

Köpte idag: Ett padikyr set, tre tandborstar, duschcreme och bollum för £4. 99P-store är awesome! Allt under £1!!!


Min filt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0