Polish & polish

Jag: Jag har inte mycket kvar att göra, bara polisha.
Pauline: Vaddå, Kajsa, vad ska du göra med det polska folket?

Det är en skillnad på hur man utalar det! Men det stavas på samma sätt. I wonder why?!


Pauw och Millan tyckte jag liknade en polska här! Härligt tycker jag!
Har blivit kallad "iransk", "Iranier", "Spansk" och självklart "Pocahontas" i mina dar och får väl lägga till "polska" på det också dårå! Har som mål att bli kallad för alla nationaliteter! Undra om någon kommer kalla mig "Kines"...you never know!!!


På bilden så är jag glad...men inte Millan! Hennes väska var lite bråkig och hon trodde att den skulle gå sönder....PAAANIC!!!


Millan var inte glad över att jag tog kort!!!


Om vi återgår till det jag pratade om innan:
 En annan sak jag aldrig har blivit kallad innan (inte på allvar i allafall, och inte to my face): "Fucking bitch, fucking idiot!"

Det var ett par som såg ut att ha knarkat lite väl mycket under åren som kallade mig (och Pauline) för det.  Varför förstod jag inte riktigt men det har nog att göra med att jag och Pauline sprang för att hinna med bussen (134) för att kunna ta oss hem. Men vi hann inte med den bussen och slutade springa och kom då bakom detta par som då började att svära åt oss! Först fattade jag inte att de var arga på oss men sen fick jag höra "Bitch" och "Fucking idiot" och förtod att de var riktade till mig. Jag sa då: "Oh sorry, we missed the bus" eller något liknande men de ville inte lyssna men som tur var så kom ytterligare en 134:a och vi hoppade snabbt på. Visste att knarkarna inte skulle åka efter eftersom de är... knarkare... och de lägger nog inte pengar på ett busskort!

134:orna åkte efter varandra och det var som om vår 134 som vi satt i var till för oss LOOOSERS och EFTERSLÄNTARE som inte hann med den första 134:an...men sen stannade båda bussarna och vi fick hoppa över till the first 134an! Då var vi inte längre LOOOSERS...bara lite kanske...

Lite vad som hände idag. Annars hände inte mycket intressant...Har varit hemma med Eilis för föräldrana och Gerry var på öppet hus för en skola som kommer bli Gerrys 2:a eller 3:e val till skola sen när han börja sitt 7th year. Eilis är så söt men kommer snart bli en äkta tonåring...hoppas jag inte behöver se och ta hand om det!

Imorgon ska jag visa vad jag köpte. HELT OTROLIGT NÖJD ÄR JAG MED KÖPET!
Kommentarer
Linn

vilken cliffhanger!!

2010-09-16 @ 23:10:49
URL: http://kalfen.blogg.se/
Kajsa

hhahahhaa och vad besvikna ni kommer att bli :P hahaha

2010-09-17 @ 09:04:55
URL: http://caisalinnea.blogg.seca


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0