Helg i London! (sen som vanligt!)

Nu får jag väl fan ta mig i kragen och snacka om helgen som varit!
I fredags var det utgång...Muswell Hill fick det bli bara för att vi är lata (med vi menar jag Pauline&Jag).
Så jag & Pauw gick till O'neils och väntade in Camilla och hennes vän Allan. Han är hur trevlig som helst och vi gjorde självklart bort oss totalt inför honom...ok FAKTISKT INTE JAG! Jag var hur snäll som helst (ok sa några konstiga saker kanske...men var inte värst om man ska jämföra....hmm...). Efter ett tag kom Elin som jobbade lite längre den kvällen.


Här kommer Elin och gör det mest klassiska...byter skor när hon kommit fram till platsen!

Vi satt alla fyra och drack en hel del. Elin fick för sig att den ena bartendern var snygg och bestämde sig för att köpa drinkar av honom non stop!Elin & Allan


Efter några timmar så bestämde vi oss för att dra till "the slug" och ta några drinkar där. Nu var vi alla ganska runda under fötterna men värst var Millan. Jag har aldrig sett henne så borta! HELT UNDERBART!!!
Inne på "the slug" började hon dock känna sig lite "krasslig" och försvann ett tag. Det gjorde Pauline också senare. Elin försvann hon också men inte till toaletten utan till bordet bredvid där hon tyckte sig se några snygga män (hmmm???). Allan och jag agerade senare stödpelare åt dessa damer! Elin som var helt CRAAAZY och Millan&Pauw som inte mådde så bra. Allan tog Millan till Kentish town där de båda bor och jag gick med Elin & Pauline till Pauws gata.

Fick senare ett meddelande från Allan där han sa att Millan var hemma...hahhaa, sen när blev jag the sane one???


Lördagen kom fort efter det. Men här i London kan man ju inte ligga i sängen hela dagarna utan Elin&Jag&Pauw drog hem till Elin i Highbury och tillsammans med Millan som joinade oss senare så gick vi till Angel för att shoppa lite. Innan shoppingen blev det lite fika på Starbucks!!!


A STAAAH!!!


Another one!!Här sitter Pauline, lite på snedden...hmm...men sånt gillar vi...VAFAN!


Millan blev också på sne!!! Vad händer?


Vi shoppade järnet. Jag köpte en värsta nice klänning!!!
Efter lite mat gick vi till Elin och drack vin och fixade oss ch sen drog vi till CAMDEN...
VA FAN va snygga vi är:


Precis som Sex&the city...fast inte i NewYork, inte lika mycket pengar men BRA ÄNDÅÅ!!!

I Camden är det så mycket folk , det är så kul att vara där! Alla sortes människor fanns där!
VI satte oss tillslut på en bar och träffade några killar som vi hängde med. När baren stängde stod vi utanför och snackade med dom. Elin, Jag och Killen som numera kallas för Hamstern ville kissa och fick tillslut sitta i en gränd i Camden för att få pissa!!! Men det var skönt kan jag säga er!!!

Sen tog vi bussen hem till Millan där vi skulle sova. Innan vi gick till henne hittade vi en affär som var öppet (klockan var efter halv 4!) och där köpte lite gooodis.

Väl hemma hos Millan fick jag och Elin sova i gästrummet. Vi är som ett gift par! Jag snarkar och Elin skäller på mig, i sömnen! Hon sa mitt i natten:
"Ge mig täcket, jag måste kissa!"
EHHH?? Inte ett dugg logiskt!!! Men vi gillar Elin ändå!!!
Hennes bästa citat (detta var när hon faktiskt var vaken): "Hon är som en organiserad hönsmamma!"

Vaknade av att Millan knackade på dörren och sa att klockan var 12. Vid klockan 1 skulle hon till en familjemiddag så vi stack så fort vi fått på oss våra kläder!

Söndagen var inte mycket till spännande dag men det var skönt att ta det lugnt. Mary är värsta cool. Hon sa att hon också var ute sent om kvällarna i Camden och att hon var cool back in the days. Men Mary, du är fortfarande cool!!!

Så, nu har jag summerat helgen!!!
Vi hörs imorgon! Då ska jag berätta om den bästa komplimangen jag någonsin fått!!! :D


Kommentarer
Paoww

men va fan! ingen sa t mig att jag skulle spy!

2010-09-21 @ 11:02:04
URL: http://unthinkthis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0