En blandning av allt!

Engelska, franska, japanska, irländska och så lite svenska på det!
Det är så min kväll var igår.
Som tur var så pratade man mest englska och det undelättade ju en hel del kan jag ju säga.
Grannarna hade bjudit in mig till en barbeque hemma hos dom för att dom ville att jag skulle umgås med grannens brors aupair då hon inte kände många här i London.
Jag frågade om jag fick ta med mig Pauline och det fick jag!
Gött!
Mary sa att det skulle vara smart att ha en exit-plan det vill säga: om vi tyckte att det var tråkigt så kunde vi säga något för att komma bort där ifrån. Men som tur var behövdes inte detta! Thank god! Gillar inte att ljuga!

Grannens familj är fransk , så de snackar en hel del franska. Brodern är gift med en japanska och de har FEM barn (oh dear god!) så i deras hus snackas det franska och japanska men även engelska. Barnen kan alla språken!

Men deras aupair är från Irland. Kate heter hon. Hon är en söt och jättetrevlig tjej! Hon berättade en hel del om Irland och att problemen som varit där för 20 år sedan nu har börjat komma tillbaka då många blivit arbetslösa vilket leder till att folk är arga och då är det bra att vara arga på engelskmännen! Har nog aldrig riktigt förstått problemen som finns på Nordirland och Irland och jag har aldrig förstått att de måste lära sig irländska heller!! Kate sa att det är fruktansvärt svårt! Det kan jag tänka mig!

Efter festen var slut och the kids skulle hem och sova så stack jag, Pauw och Kate till Muswell Hill och tog några drinkar. Kate och Pauline testade även "silver bullet" vilket är typiskt irländskt och säkerligen starkt som FAN!

Hon var jättetrevlig så nästa vecka ska vi shoppa! Härligt!


Senare idag/kväll skriver jag ett inlägg och min DAG igår, alltså innan detta inlägget!!! Idag är det aupairmöte i svenska kyrkan (undra om de släpper in mig i Guds hus!).
:D


Sleeetna!Kommentarer
paj

ihihi faaab ja vi ser ju lite slitna ut- lång dag va. .. a för att inte tala om idag så trött puhu vad många steg vi vandrat min kära! o fler ska det bli hihihi :)

2010-09-06 @ 00:03:22
URL: http://unthinkthis.blogg.se/
Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej jag kan verkligen inte sova :( så jag kikar in och önskar dig god natt & sov gott :)

2010-09-06 @ 04:50:55
URL: http://vadfanskajagheta.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0