Big Dreams... och Linn ifrån "redaktionen"

Det är fest i heela huset:

ok, jag är alldeles för besatt av BigBrother - men det tar ju slut någon gång så...

Sitter här och jag MÅR BRA IGEN! WHOHOO! Det tog några dagar att återställa sig men nu känner jag att jag mår bra igen! Det var la tur! Imorgon blir det KAALKON (vi äter mycket kalkon i det här huset).
Dåliga nyheten är att jag har fått eksem över nästan hela kroppen (inte av sol... kan vara febern jag hade i onsdags). Så nu har jag en äcklig tjock salva på mig som vägrar torka och jag känner mig bara hetare och hetare. Näsan har börjat rinna också... WHOHOOHOOOO! Det ska alltid vara något fel på en'.

Men inget gnäll!! Nejdå. Jag är glad över att jag slipper sitta vid toaletten hela natten... eksem och förskyldning är vääldigt lindrigt om man jämför.

Och en annan kul grej. Jag satt och slänge ut gamla papper och gick igen kollegeblock ifrån 2003 (vilket var väldigt länge sedan...orkar inte räkna men det är många år sedan nu...) och FANN DETTA:Vi hade ett block där vi ritade och klistrade in kläder (som vi själva ritat ..) och satte pris och färgalternativ till.
Fy fan va kul det var. Jag var riktigt engagerad i detta och det var en stor dröm just då men nu på senare dagar har jag väl insett att jag inte kan rita ... eller sy... så det gick åt helvete.


För er som har svårt att tyda detta kan jag säga att det står:
"Hej! Det är Linn på redaktionen. Nu har vi kläder till extra pris så shoppa loss"


MAOAHAHAHAHHA.
 och bilden nedanför:


59 kr kostar byxorna (??). Nedsatt från 3999 kr .
Alltså är det REA (big time). Linn har skrivit att man känar ca. 3949 kr. 9 kr fel men va fan... REA PÅ flera 100% - var glada!! (man kan även se att Linn hade till en början lite svårt med stavningen till TJÄNAR ... det överstrukna säger : "Tjärnar"... det är inte lätt att vara Smålänning!)

Ska skratta vidare nu och kanske kolla lite film/tv. Packat har jag gjort. Ska gå igenom väskan 1000 ggr till så är jag nöjd med den sen.

xx


Kommentarer
Linn

Hahahahahha hur kan jag har glömt detta?! haja har absolut inget minne av det :P för jag antar att det är jag som inte kan stava ! Haha du är för rolig du! :D

2011-04-23 @ 10:52:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0