Svar på tal! (eller vad en fjortisbloggarna nu kallar det?)

Visst är det kul att få post? Särskilt om det är på bloggen OCH om det är en moderat som ska försvara sig. Bättre är det förstås när en SVERIGEDEMOKRAT ska börja tjafsa men second best är ju ändå när de blåblodade tar sig ton.

Första kommentaren är ifrån ANONYM (vad tänkte föräldrarna på när de gav stackars ANONYM sitt namn?

Tror knappast att det är moderaternas fel att det är dyrt att klippa sig. De försöker ju sänka skatterna istället för att höja. Mindre skatt = kostar mindre att klippa sig. Mer skatt = dyrare. Enkel logik.

Tror att käre ANONYM läst mitt inlägg om när jag skulle klippa mig och klagade över att det var dyrt att klippa sig.(LÄS HÄR) Men vad kära ANONYM inte verkade förstå så var det på SKÄMT. Det är tydligen svårt att få fram det i bloggtexter. Ska tänka på det nu när jag skriver i fortsättningen. Om jag skulle skämta lägger jag till (SKÄMT) i slutet på texten så att ALLA ska förstå. Till och med lille ANONYM ska förstå att jag också kan skoja till det lite.


Andra skojiga kommentaren kommer faktiskt ifrån en MODERAT. Oh my. Valde därför att kalla sig "En moderat" när personen kommenterade. Bra, då förstår jag. "En moderat" verkar lite sur över att jag kallade hans/hennes ledare för DAGENS PUCKO för ett tag sedan. (HÄR DET INLÄGGET) "En moderat" skriver:

Eftersom vänsterns politik inte är ett dugg bättre så kan du ju skapa bra vänsterpolitik (om det ens är möjligt) istället för att grina.

MOAHAHHA. LÖÖÖVE IT. Där fick jag mig ett slag i fejjan. Gjorde det ont? Nej inte ett dugg. Det är så tussigt när folk ska bli upprörda över en sådan sak. Men vet du vad- jag har röstat ALLTSÅ får jag gnälla och grina hur mycket jag vill. Det tycker jag. Har man lagt en röst i valet då får man grina hur mycket man vill. Men det är ju inte kul att grina (grina i den här meningen betyder GRÅTA inte SKRATTA) och det gör jag inte mycket heller men jag GRINAR (betydelse nu: SKRATTA) när jag läser sådant här kul. Att "En moderat" ens orkar bry sig om min meningslösa blogg och mina tankar. Det är STORT. Tackar för det. Kommentar gärna igen för jag gillar att spy galla över moderater och högerfolk.

Men om man ska vara allvarlig - jag har rätt att säga vad jag tycker lika som ANONYM och "En moderat" har och så tycker jag att det ska vara.

punkt och slut
(måste verkligen sluta kolla på BIGBROTHER!!!)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0