Sverigedemokrater och hackad gurka

Ifrån ha varit lätt berusad till att ha en lätt huvudvärk var det i fredags dags att träffa Linn, Anton och Mattias.
Taccos var huvudrätten! Mattias Stenby berättade att han aldrig har ätit taccos ur mjukt bröd innan utan har bara ätit i skal (SKAAANDAL!) så nu fick vi (dvs. Anton) visa hur man äter taccos på riktigt! Taccosen var självklart gott (man har ju aldrig hört om misslyckad taccos innan!).

Maten blev uppätet (fast det var ju självklart mycket sallad kvar - särskilt tomat - tomater är ej populära i sådana här sammanhang!) och då fick vi helt enkelt dricka istället. Det var väl inte många som tyckte att det var jobbigt eller svårt så dricka fick det bli. Vin och groggar! Vet inte hur mycket jag drack - men som vanligt var det mycket alkohol som pumpade runt i blodet på mig (jag skyller på engelskmännen!).

Dans, sång och skratt blev det mycket av. Runt halv 1 ville Linn helt plötsligt ut till deluxe --- tyvärr så var hon ensam om detta men hon gick ändå (det stänger ju 2 så hon skulle ju inte vara borta länge). När vi stod där nere vid ingången till trapphuset så kom det fram två killar till oss.
"Är det här Moderaterna är eller?!"
Först blev vi kanske lite ställda. Såg vi ut som moderater helt plötsligt? Nej det gör vi ju inte men en stor skylt vid dörren säger "NYA MODERATERNA".
"Nej de har sina lokaler på andra våningen - vi är på högsta våningen där det finns lägenheter!" sa vi.
"JAG RÖSTADE PÅ JIMMIE ÅKERSSON!" sa då en av dom. Blev man förvånad? Nej, han såg ut som en efterbliven snorkråka.
Sedan började en hetsig diskussion där den här kille till sist blev arg för att vi hade kallat honom för Sverigedemokrat.... ja, sa jag att han såg ut som en efterbliven snorkråka?
"Men det var ju du som sa att du hade röstat på Jimmie Åkersson!" menade vi på.
"Men va fan, säg inte att jag är Sverigedemokrat!" sa snorkråkan och gick fram till Anton och gav honom en örfil. Anton gjorde inget tillbaka (BRA DÄR!!!). Men killarna verkade vara på bråkhumör att de fortsatte mucka medans vi bara stod där och sa "ni borde gå nu!". När jag sa det för 10000 gången så höjde missfostret (aka snorkråkan) en hand mot mig - jag trodde faktiskt att han skulle slå mig men han hejdade väl sig när han såg att både Anton stod bredvid och en annan lång okänd man också hade ställt sig jämte Anton. Då gick dom.
Den långe okända mannen hette Micke och hade hört dom stå och skrika mot oss så han tänkte komma in och hjälpa oss. Han sa att de två grabbarna var idioter och vi började snacka om Sverigedemokrater (aka idioter) och deras sätt.

Sen kom Linn tillbaka vid halv 2 tiden men då hade alla män försvunnit och det var bara jag kvar. Jag tvättade av mig sminket och borstade tänderna - sen hördes Linns snarkningar efter vi legat och snackat ett tag. Då kände jag att det var dags att nana lite.


Jag och Antonio!


Matte försöker vara cool men ser mest ut som en asiatisk utbytesstudent som är på sin första svenska fest.


En ny dans - "jobbar på Sibylla...baakss"


Linnsan var på PAARTYY-HUMÖR!Hos oss får man inte stryk - bara hackad gurka!

5/5 Kajsor får den kvällen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0