Love day?? More like potato day!

Dagen till ära har jag städat hela huset och gjort mat till mig själv som tog längre än 20 min att göra!! Klyftpotatis och tonfisk och så gurka och paprika! Annars brukar det bli tonfiskssallad eller bönor. Det här var sååå mycket godare! 

Ok, ingen bra bild men det var fan så jäkla gott!!

Jo, jag vet...alldeles för mycket kolhydrater (POTATIS ÄR HELVETES PÅHITT!) men det får duga idag.
Det är ju faktiskt (som George sa till mig) Love day today. Då måste man ju ge sig själv lite saker.
Jag tror att jag förra Alla hjärtans dag skrev;

... att idag är det alla hjärtarns dag för alla som inte har fattat det. Jag har spenderat dagen med att plugga historia och märkte där att det inte stod skrivet om den här dagen! Alltså är detta ingen viktig dag och alla hjärtans dag kommer inte gå till historien om inget markant sker idag eller nästa år eller den dagen resten av universums historia...

Alla ♥ dag är väldigt patetiskt ska jag säga. Kan vara så att jag tycker det eftersom jag är singel men va fan...men alla fattar ju att affärerna tjänar mycket pengar på att sälja vafan som helst som är rött och sött idag. De pengarna som läggs ut tills idag kan nog rädda många människor, t.o.m. länder här i världen. Men det tänker väl inte människor på när de fått "amerikanska sjukan" dvs. "köpa, köpa,köpa för att bevisa ngt!" Otroligt dumt ... men som sagt det är kanske bara för att  jag är singel...skulle ju inte säga nej till lite choklad...en ros är ju alltid fin...men jag skulle tacka ja till det vilken dag som helst om jag skulle vara helt ärlig!!!Saker har ändrats. Pluggar inte historia at the moment och...eh... osv. MEN JAG HÅLLER FAST VID VART ENDA ORD JAG SKREV!! Inget har förändrats. Jag är fortfarande ultra oromantisk och bojkottar den här dagen fortfarande! Ska kanske träffa Pauline idag, men det är ju ingen date....eller jag vet inte vad hon har tänkt sig...hehe


Sitter i min "städoutfit" dvs. ett fult Lady Gaga linne (eh?) och stora byxor och barfota! Snyggt som  F A N . Men nu är huset städat i allafall! Ska lägga ihop lite tvätt och städa upp mitt rum lite.

Dricker just nu min andra kopp med te och lyssnar på Edith Piaff. Fattar NOLL men hon har en fin röst och franska est trés jolie!


 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0