Bland sköldpaddor och slöfockar!

Vaknade upp i Millans säng med Millan jämte mig och Pauline vid mina fötter. Eftersom jag hade en människa vid fötterna så kunde jag inte sträcka ut dom ordentligt vilket ledde till att jag fick ont i benen och inte kunde somna. Vaknade till av: benont, mina egna snarkningar, Millans prat i sömnen och ja, återigen; benont.

Igår såg vi skräckisen: The orphanage. Se den! BRA BRA BRA!


4 av 5 på filmtipset. Inte illa pinkat!

Millan skulle vara barnvakt där nere från klockan 9 till 11 så jag och Pauw stannade kvar i sängen. Men jag kunde inte somna om och kollade på "Come fly with me" på BCCplay. Pauline somnade om men som sagt kunde jag inte göra det så vad ska man göra i Camilla Henrikssons rum, jo STÄDA! Ja, Camilla är inte bra på det, tro det eller ej. Hon har så mycket för sig den där kvinnan, helt sjukt! Att hon kallas för Skalman tyder på att det inte går så fort heller. Saker som skulle ta mig någon timme kan ta henne en hel eftermiddag!

FAST nu vill jag bara påpeka att Camilla och jag sitter i sängen klara och väntar på att Pauline ska sminka sig klart........... JAG KOMMER ALDRIG KOMMA HÄRIFRÅN! VARFÖR ÄR ALLA SÅ SLÖÖÖÖA?!??!

JA

JAG HATAR NÄR FOLK ÄR SLÖÖÖÖÖÖA.

tack för mig
tjohej!


"Men jag vill sitta på andra sidan, det är min bästa sida!!"
*jag himlar med ögonen- och kameran ta kort*


Bara för att hon är så slööö ska jag lägga upp den här!

HAHAKommentarer
paul

MEN VA FÄÄÄN

2011-01-16 @ 11:25:52
URL: http://unthinkthis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0