Grönt är skönt & snyggt!

GRÖNT ÄR SKÖNT!

Det är ju så man sä! Att den gröna färgen är skön. Om den är skön att se på eller skön att hålla och ta i vet jag inte- det är väl olika hur man ser på det. Jag säger att det är båda. För jag älskar numera den gröna färgen och inte för att skryta tycker jag att jag passar i den - men det kanske bara är jag.

Men grejen är såhär att jag tror knappt jag använt grönt innan vilket betyder att jag inte har några gröna kläder ALLS. Jag har haft mina perioder med färger: svart, brunt, vitt och orange men aldrig grönt så då får man ju ragga gröna kläder helt enkelt. Och vem ska man gå till om man vill ha kläder- JO PAULINE MENGEL- hon har alltid något som hon inte vill ha (jag ska lämna tillbaka kläderna när hon/jag vill! Så här talar vi inte om kriminella handlingar!). Jag fått låna TRE gröna saker av henne already. En kofta, en stickad tröja och en annan tunnare tröja. And I love them so much. Själv har jag köpt tre gröna saker. Så nu har jag grönt för en hel vecka! Mastigt, indeed!


Paulines gröna stickade tröja ... mmm!Ok kanske inte visar den så bra men här är den. Köpt på UNIQLO. Kostade £3! Var på rea! Det värmer en smålännings hjärta!!! Materialet är tunt men den håller värmen! Vet inte vad sådana tröjor kallas men det är en gudagåva så man slipper "lager på lager"-taktiken för att hålla sig varm.

Sen köpte jag ju den här skjortan som jag visat innan! Men den är så snygg att den tåls visas en gång till!
£10 också den köpt på rean inne på UNIQLO.


Köpte även ett par svarta byxor och en "fransk" tröja. Också dom är ifrån UNIQLO men det får bli ett annat inlägg!
För er som nu undrar var fan detta är för en affär så kan jag säga att det är billiga kläder som funkar utmärkt till en bas-garderob! Många enkla enfärgade tshirts och tröjor i mycket bra material (inget halvdant HMtrams! FAST JAG ÄLSKAR HM ÄNDÅÅÅ!). Där kan man även finna fina Kashmire-tröjor för en relativ billig penning (Ask Camilla- she knows!). Så om du går förbi en sådan affär (har ingen koll om den finns i Sverige) - GÅ IN!


(jag ser fruktansvärt trött UT men är faktiskt inte så trött  - behöver bara en ny concealer!)


Kommentarer
Paoww

tihihi du är så cuuuuuuuuuuuuuute- jag vill aldrigha tillbaka mina kläder du passar dig för fint!!!

2011-01-26 @ 00:50:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0