Kära Danmark...

(här kommer mitt brev till DANMARK)


Kära Danmark.

Jag skriver till "dig" då jag var i Danmark i måndags, på kastrups flygplats. Det var inget roligt alls. För det första; tror ni att människor är gjorda för att stå upp hela tiden? Det fanns ju knappt en sittplats och om det fanns så var de fruktansvärda att sitta på. Jag förstår nu varför ni inte har sittplatser på flygplatsen. Ni vill att man ska köpa fullt med saker så att man får tillåtelse att sitta ner, som t.ex. i ett "café". Det är inte OK. Och SEN ska ni ta förbannat mycket betalt för kalaset - JAG VILL JU BARA SITTA NER! Låt mig! När flyget är försenat så vill man kunna sitta ner men ändå har koll på Gatenummret.

Och om jag ska fortsätta snacka om flygplatsen KASTRUP så blev jag inte alls glad när ni vill gå igenom HELA mitt handbagage. Va fan skulle jag göra med servetter och sladdar??? En bomb eller? Inte för att jag vet något om bomber men jag tror knappt att näsdukar har någon funktion över huvudtaget. Och eftersom jag är en ordentlig människa så hade jag lagt alla sladdar, datorn och alla viktiga papper fint och organiserat i min datorväska. Vad för ni då? Då frågar ni om det är ok om de kollar igenom min väska. Vad ska man säga då? Nej, den är för organiserad! Det går ju inte, då skickar ni väl mig till finkan eller något. Så det är bara att stå och kolla på när ni gör en oreda i MIN ORGANISERADE VÄSKA. Sen när ni såklart inte hittar något så säger ni bara: "tack" och fortsätta att trakassera andra människor. Vad får jag göra ? Jo, slänga ned allt i min väska, fort ,och alltså kunde jag inte få det snyggt och städat igen. FY FAN! Skulle jag vara terrorist eller? JAG? EH? Jag är alldels för viktig och söt för att spränga någon/något i luften. Just saying.

Sen; språket! Ni måste väl förstå att ni snackar goja? Det är ju ingen som kan förstå till 100% vad ni säger. Det äro OMÖÖÖJLIGT att förstå vad ni säger. Sen när ni hör att man är svensk- då blir man otrevlig och pratar bara ännu mer goja! Skärpning Danmark! Man kan ju inte tar er seriöst. Förlåt, men det går inte. Börja prata svenska eller byt språk till Engelska, det skulle vara smartare.

Sen vill jag bara säga: Size does matter! Så det så! Vi är större = vi är bättre och kan mycket mycket mer.

Käre Danmark, till slut vill jag bara säga; Vi är grannar men om det skulle vara möjligt skulle vi nog vara med i "Grannfejden" och Robban Aschberg skulle bli galen på oss. Men det är så det är. Vi kanske får ta det för vad det är.

Med kärlek,
din granne Kajsa

ps. har du kvar kvittot till vasen som du skickade som julklapp...vi har nämligen lite stil i Sverige...Kommentarer
paul

jag måste ändå försvar mitt hemland! det går visst att förståååååååå - don't make bombs jag vet nog vad du sysslar m mate!

2011-01-06 @ 19:51:01
URL: http://unthinkthis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0