En helg i London helt enkelt

FREDAG:

Millan skulle home to la Suedé tidigt på lördagen för att fira Mormor sin (90 år! Inte dåligt!) men vi fick lite Milla-tid ändå. Hämtpizza ifrån PIZZAEXPRESS. Och Pauline trollade fram lite kuponger så vi kom ytterst billigt undan (man är ju fortfarande smålänning och det ändras inte så lätt!). Vi drog hem till Millan och åt som små grisar. Vin och Choklad hade ju självklart också inhandlats. Vinet blev relativt fort uppdrucket och eftersom Millan inte får dricka på ett tag så var det jag och Pauline som stod för alkoholintaget.

Camilla slängde vänligt ut oss runt 11 tiden och vi fortsatte på egen hand. Vinet hade gjort sitt jobb i kroppen och vi var mycket varma och glada så att gå hem var ju out of the question. Vi ringde med en annan vän som fick följa med oss på en långtur. Vi tre satt och snackade ett bra tag. Millan skulle upp klockan 3 på natten och bad oss att skicka ett sms till henne just to make sure hon kom upp. Det var det sista jag gjorde innan jag somnade så gott i Paulines säng.


Fleet gillar att gosa. I fredags bestämde han sig för att ligga halvt över mig.


Fleet gillar chips. Vinager är gottens. Dock fick han en otrolig nysattack strax efter den här bilden togs. Upp mot 10 gånger nös han. Jag och Pauw satt och skrattskrek. Stackars lille Fleet.

LÖRDAG:

Jag och Pauline vaknade upp vid 11 tiden glada över att ha fått en god natts sömn i hennes minimala säng. Vi förflyttades oss ner till Camden Market som var packat med italienare och fransmän. Fransmännen är väl helt ok. Men de där jävla italienarna de går mig på nerverna. De är ÖVERALLT. Som oorganiserade höns springer de runt och snackar goja och armarna går till höger och vänster och upp och ned. Att  de inte slår ihjäl alla asiater är ju ett mirakel. Ett halsband blev i allafall köpt, det var till Millan. Pauline hittade även ett par skor; ASSNYGGA (och väldigt billiga, nedsatta ifrån £40 till £18!)
Jag hittade även Converse som jag kommer köpa snart (de kostar £33!!!). Hur billigt som helst! Så Camden Market kommer ha mig som gäst snart...mitt i veckan då italiernarna är och bakar pizza eller vad de nu gör...gör pasta kanske.

Jag och Pauw åt på REX. Rex var på vår svarta lista innan över resturanger vi inte kommer besöka mer. Men eftersom inget annat var öppet i Muswell Hill fick det bli det. Men det var tur att vi gav dom en second chance för det var hur gott som helst! Bra där REX. Vi är glada på er nu!

På kvällen var jag barnvakt. Jag fick sitta med när de kollade på Jurassic Park 2. Det var längesedan! Pauline kom hit senare på kvällen och vi kollade på HIPP HIPP och gick och la oss.SÖNDAG:

På söndagen bestämde jag och Pauline oss för att gå en av våra större rundor igen. Så vi hittade en runda på "London for free" och tog en "Författarrunda". 

 
Föjd den blåa linjen! Hehe.

Jag har inga fina bilder men Pauw kommer lägga upp några på facebook sen skulle jag tro så då kan jag ju stjäla några därifrån.

På kvällen skulle Miss Camilla Henriksson-Fri komma hem och vi skulle överraska henne. Jag skrev ett sms till henne där det stod att hon skulle höra av sig när hon landat. Det gjorde hon. Då blev jag en lite djävel och sa att Pauline är sjuk och att jag är trött men jag kanske kan komma hem till henne ändå lite senare... Det gick hon på och vi kunde forsätta med våra planer. En kaka hade vi köpt och ljus såklart så vi var förberedda. Vi stor bakom John's stora bil och gömde oss...i en halvtimme innan Millan kom hem. När vi hörde hennes resväska så satte jag mig ner (och skakade av skratt och nervositet) och tände ljuset (vi hade många ljus men det var bara ett som höll sig!). Hon kom närmare och vi ställde oss och upp ock började sjunga med våra vackra stämmor. VACKERT VACKERT. Men Millan blev så glad så!
Vi blev inbjudna och det blev tårtkalas!


Caterpillar !!! En larv för en larvig 21 åring och hennes två vänner!


Födelsedagsbarnet och en flaska med...


Alkoholfri cider med all möjlig smak!


PRESENTERNA:
1) Salt till händerna! Är jättebra mot torra händer!
2) Ett halsband där det stor Milla på! (och ironiskt nog en liten cocktail på slutet!)
3) En musikalbiljett! Millan väljer - vi betalar!


MILLA!


Sen blev det att gosa lite med Fleet igen. Han är ju så söt! Han ska alltid komma och lägga sig med en och mysa.


Han är en riktig linslus!


Men han är en gos så han ville inte posa för länge.

Klockan blev efter 11 så jag och Pauw åkte hem igen.

Detta var en fin och glad helg i London!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0