Gin... & Tonic. Not so Supersonic.

Jao. Gin... & Tonic. Not so supersonic.

Men jag skyller mest på vinet. Jag drack två stora koppar vin igår (ja, jag säger koppar för det var det vi fick av Millan) på ca 20 min. Bra jobbat men det satte igång hjärnan som bara den kan jag säga. Så pass mycket att Millan och Pauline skämdes för mig inne på tunnelbanan. Hmm... sorry girls.

Vi kom precis efter dom började spela. George och Jamie är så tussiga så det knappt är sant. Love them. (vill också säga att deras trummis är hur cool som helst. Han är lite mysitisk. Han kommer och spelar med dom- sen är han borta: "nej, han gick hem" får man ofta höra. Han är cool och helt mystisk - jag önskar att jag hade samma mystik över mig. Aja.Den här bilden  säger så mycket! För det första är det jag själv som ta kortet. George står och gapar med en öl i handen- det är så härligt. Detta är mitt liv just nu! hahhaa


Eftersom jag var lite salongs så drack jag dubbla GIN&TONIC för att bli as-salongs- det funkade mycket bra! Då var man i farten! Jag kan inte förstå att vi var där till klockan 2. Vi vaar där i 4 timmar - känns som en timme. Tiden går fort när man har roligt.

Träffade föresten två killar ifrån Sverige. De var inte trevliga. En var ifrån Stockholm (blond, backslick och stora "trendiga" glasögon) och den andra var ifrån Malmö (brunt lockigt hår, typisk Converse-kille). Jag sa:
"JAG KOMMER IFRÅN VÄXJÖ" (jag tror inte att jag sa detta utan jag skrek nog!) och de kollar på mig med dömande ögon och SA: "Jo, vi hör det!".
AJAJAJ! Det sved! HAhah, nej det gjorde det inte, det var askul. Har ju aldrig riktigt förstått att jag har en sådan utmärkande dialekt!

Sen kom ju den stora frågan när vi lämnar stället- hur ska vi ta oss hem? Tunnelbanan är ju stängd. Ok, buss är ju det enda alternativet. Och out of the blue så säger Allan att det finns en nattbuss som går igenom East Finchley! Den hoppar vi på!

På bussen sitter det sköna killar. De börjar snacka med oss. Pauline presenterar sig själv som "Vlademir von Party" och säger att vi är ifrån Ryssland. Killen skriker: "SHE SAYS HER NAME IS VLADEMIR VON PARTY AND SHE IS FROM RUSSIA!". Hela bussen vänder sig om och skrattar. Asskönt. Sen börjar den ena killen snacka med mig och jag säger att vi inte är ifrån Ryssland utan ifrån Sverige. Det får honom att skrika till en annan kille i bussen: "Hey, you! The guy I spoke to before! She is also from SWEDEN!" Vänder sig till mig och frågar var i Sverige jag kommer ifrån. Jag säger "The south!" Han vänder sig om och skriker till den andra svensken "SHE IS FROM THE SOUTH!". Helt galna! Störtsköna. De skulle åka mycket längre än vad vi skulle. Den ena sa: "När du är i din pyjamas och dricker varm choklad då är jag fortfarande på bussen, tänk på det!". HAHAA

Vaknade upp hos Pauline och tänkte :" VARFÖR GÖR MAN SÅHÄR MOT SIG SJÄLV?!" Men det är aldrig någon som kan ge en vettig förklaring på det så det är bara att ta det och sedan gå och äta fet mat så är man med i matchen igen!


Kommentarer
Sofie

Haha känner igen det där med att folk helt självklart vet att man är från Växjö.. Eller iaf Småland. En stockholmare i min korridor sa "jag tog det på din avsaknad av r", vet inte riktigt hur man ska ta det...Låter btw som att du har det kalas i utlandet kajjan. :)

2011-01-23 @ 10:11:52
Liz-O

Hahahahaha jag döööör! En sådan natt vill jag ha när jag kommer till våren :D

2011-01-23 @ 23:33:24
URL: http://lisamengel.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0