20 tankar angående Harry Potter 7 pt 2

Tankar angående Harry Potter 7 pt. 2.

Okay. Om ni inte har sett filmen så kanske ni inte borde läsa detta...

1: De ska vara 17 år gamla. Harry har en mans kropp. Hår överallt (så vitt vi kan se!). Har en 17åring verkligen ett sådans hårigt bröst?


2: Ron. FET. Behöver jag säga mer? Ska inte Ron vara lång och smal? Or am I wrong? Men söt och rolig är han ändå! Får sluta vara så utseendefixerad!3: Hermione blir till Bellatrix. Hade Fleur en svart dräkt (slampig sådan) i sin garderob? Vart fick de i så fall tag på dessa kläder? Hmm. Filmmakarna kan ju i allafall alltid luta sig mot en sak : "It was magic"...

4: JAG STÖR MIG SOM FAN PÅ ATT RÖSTEN INTE ÄNDRAS NÄR DE FÖRVANDLAS TILL EN ANNAN PERSON! För det gör det i boken. Om man ändrar kropp får man ju inte en annan röst...man har ju den rösten som är I DEN KROPPEN! Detta gjorde dom i 2:a filmen och i 7:de filmen i både första och andra delen. MEN INTE I 4:E filmen! Då den där Crouch Jr. förvandlade sig till Mr. Moody. KAN NÅGON FÖRKLARA DETTA FÖR MIG?!?5. Varför blir Gringotts Bank till en stor jävla berg och dalhbana ? Och varför blir det så mörkt och läskigt när det i första filmen var mysigt och gosigt?! Har de slutat städa på banken? Ny inredare , inte vet jag!

6. Kom de inte till Hogwarts typ efter 30 min eller bara kändes det så?7. Varför har de kvar Bonnie Wright som Ginny Weasley?! Förlåt, men jag tycker inte hon passar som den rollen!8. Gillar att McGonagall blir värsta superkvinnan - WE LIKE!  (vaddå- trodde ni att jag BARA skulle gnälla??!)9. Neville Longbottom - vi gillar! A LOT! Han har blivit snygg med åren.10. Narcissa Malfoy - jag vet inte varför men jag tycker hon liknar en räv...11. Hagrid - VARFÖR FÅR HAN INTE VARA MED ??! Ok, han är med...men inte mycket och när han är det ser han bara datagjord ut...

12. Gillade faktiskt scenen när Harry är "död". Och jag älskar att de använde min favoritmening i hela boken:

"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?”
LOOVE IT!"All in my head"

13. Hur många good guys var det och hur många bad guys var det? Såg ut som det var 200000 (bad ones) vs 100 (good guys)... Hur många som helst som var på Voldermort sida! 

14. Ville man inte bara gråta när man såg alla små barn som låg döda överallt? 

15. WHY FRED, WHY!  Varför Fred?! VARFÖR?! Han kunde väl få ha levt?!

16. Lupin död - oj...vilka dåligt som i boken - bara ligger där helt plötsligt!17. FINALLY RON OCH HERMIONE! Gosh. You took your time, kids!

18. Vad använder Emma Watson för hudprodukter? VI VILL VETA!

19. Snape och the dead parents/godfather/friend... first of all : varför har han ögonskugga ? Men mycket bra skrivet av manusförfattaren! De gjorde det otroligt bra. Gav Snape ett riktigt bra slut. Som han faktiskt förtjänade! Han såg så ung och förvirrad ut. Sårbar. Älskade scenen med honom och Lily Potter. Scenen när Harry har den där stenen som gör att man kan se de döda var helt underbar. Jag lipade. Allan fick agera hand-kramare.


20. SLUTET PÅ FILMEN - WHAT THE HELL. JAG SKRATTADE! SKRATTADE! Det var dåligt gjort. Det såg så hemskt ut! Kunde de inte gjort det bättre? Eller överdriver jag??!Det var 20 punkter angående filmen...
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0