Som sommar

Det är som att sommaren kommit hit - redan i Mars. Jag tackar och bugar! Idag gick jag till affären i linne med en tunn kofta över. Svettades faktiskt lite då. Så skönt att slippa Sverige just nu ... vädermässigt menar jag då.
Satt någon timme ute och läste. Man kan ju alltid hoppas på lite färg! Om 13 dagar är jag hemma i VÄÄÄÄXJÖ igen! Det är helt sicked. Men tills dess får man jobba på som vanligt. Har idag: städat och hängt ut tvätten ute på linan. oK... det var väl det jag gjort idag som är mitt jobb så att säga - alltså inte så farligt. Och eftersom det är fredag blir man så mycket piggare och på mycket bättre humör. Tack solen för mitt braiga hurmör - det tackar nog barnen för också och jag tackar solen för att den får barnen på bättre humör (ibland). Om några minuter ska jag dra till skolan för att hämta G.

Har tänkt lite på det där med att hämta upp barnen efter skolan. Hur många föräldrar hämtar sin 11 åring ifrån skolan? Inte många. Här gör dom det - även om det bara är att gå 100 meter! Är det för att de inte har något bättre för sig ändå? Helt sjukt - det är så många som är hemma hela dagarna - jag förstår fortfarande inte varför man väljer att jobba som hemmafru - det är ju deprimerande. Men iallafall, där står man och ska hämta upp "the kid" och där står VÄLDIGT många mammor (2% är män) och väntar på sina barn - ibland med mindre barn med sig. Och de står och pratar med varandra och jag känner att jag inte passar in där.  Det är mest mammor där. Några nannys och aupairer men vi är inte många. Kan bero på att skolan ligger i Muswell Hill - ett område som anses vara mycket FIINT.

Nej, det där förstår jag mig inte på. Det är mycket högljudd på den där skolgården- usch, ibland lyssnar jag på min ipod bara för att slippa höra alla barnskrik (och gråt).

Men DET ÄR FREDAG - ingen ide att deppa över att folk väljer att stanna hemma hela dagarna med sina barn (STARTA MER DAGIS!!). Jag vet att jag aldrig kommer göra det - frivilligit i allafall.
HÄR ÄR LITE BILDER SOM JAG TOG IDAG FÖR ATT VISA ATT DET ÄR FIIINT VÄDER HÄR:
(mina ben ser vita och feta ut  - men det kan man ju alltid göra något åt!)

WWHWHWOOOWW

bye!

XOXOKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0