Blogging from Askelyckan, biiatch!

Sitter inne på Askelyckan here in Växjö och dricker te. Mycket mysigt tycker jag. Betalade alltså 20 kr för att få någonstans att vara  i en timme. 20 kr - det är det värt. Sitter och väntar på att klockan ska bli 10 och att Selma ska entra Växjö igen så vi kan gå till patnerföretaget och snacka lite för att efter det åka upp till Universitetet och skriva fingrarna av oss. På torsdag är det inlämning och redovisning av uppgiften. Härligt. Känner mig så jäkla opepp. Det kommer bli otroligt trist. Gillar inte deadlines. Hatar deadlines, jag blir dead av deadlines. Men det är ju så det går till här på universitetet och i arbetslivet. Inget man kan komma undan.
Intressant när man kollar vilka människor som sitter här. Det är jag (en stackars bloggande student), två äldre damer som sitter och snackar om något ointressant,ett par som tror att de är jätteroliga, två killar som sitter och småpratar tyst med varandra och till slut en mamma och hennes dotter som äter stora mackor.
Irriterar mig endast på paret (de verkar inte gå på caféer särskilt ofta och just precis sa tjejen att hon varit nykter i ett år - grattis säger jag, the pms-monster).
Yes, har pms som faaan. Hoppas det går över snart, man kan ju hoppas, för alla andras skull.
Eftersom jag inte har några roliga bilder på den här dator ger jag er en bild ifrån Berlin.
Var där på klassresa 2009.
Fin stad!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0