BORING DAY / JÄMFÖRELSE VIKTBILDER

En tråkig dag men det får man väl ha ibland, sitter hemma hos päronen, kommer bo här torsdag - månd/tisd nu när flytten sker och att Robins bror ska flytta ut ur Robins lägenhet på måndag så kan inte vi komma igång med att städa och fixa med lägenheten. Då kan man dra sig ut till lugna åryd och slippa kaoset som råder på campus (tvättar samtidigt!) !
 
Är nästintill färdig med flyttstädet i min lägenhet men har några små bitar kvar som mamma måste kolla på; jag har aldrig städat ur en ugn innan så hon får nog slå en blick på mitt tappra försök att få en godkänd ugn till slutbesiktningen. Men det ska nog inte vara några större beskymmer antar jag (sväljer hårt).
 
Läste att Aftonbladet kan berätta att man ska äta fett OCH kolhydrater men rätta kolhydrater. No shit, Sherlock! Klart att man kan äta bönor och linser utan att bli megafet men min mage är som många andras - lite svår att hantera sådan mat (yes - gaser och annat mums) så det är lika bra att låta bli med det. 
 
Har även hunnit med två avsnitt av Hollywoodfruar, lika skönt att kolla på som vanligt. Har helt glömt bort att kolla på det nu under stress med flytt och städning. Sooo busy, yes I am. 
 
Kollade på en rolig sak , jag jämförde två bilder, samma år men den ena i mars månad och den andra i december under jul. Nämligen 2010. 
 
take a look!

 
mars: 
många kilo plus! h
 
Julen 2010: minus ca10kg. Inte jättemånga kilon men DET SYNS! Proud moment! 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Marja - Baka Sockerfritt

Oj, det ser ut att vara en rejäl skillnad! Bra jobbat!

2012-08-29 @ 20:39:43
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0