Min relation till vågen måste ändras!

Hur många gånger ställer du dig på vågen och hoppas att du har gått ner minst 5 kg- på tre timmar.
Det är inte möjligt - der er icke mojligt (hmm...) !!
Jag har en besatthet av att göra precis detta. Har precis köpt en våg vilket ger mig en säkerhet över att den faktiskt stämmer. När jag bodde hemma var vågen där ett mysterium - man ställde sig minst tre gånger per gång för att få en ungefärlig siffra (som man själv tyckte lät bäst såklart!). Min våg nu är ju min nya bästa vän / fiende och varje gång jag ser honom (ja, det är en manlig våg) så får jag en sådan lust att ställa mig på honom. Men pratade med min pojkvän om det och han säger att man ska väga sig en gång i veckan, efter morgon-bajsningen för att få en mer korrekt siffra eftersom hans läkare sagt det till honom.
Så det är väl så jag måste börja göra- endast väga mig en gång i veckan.
Jag som tycker att det är svårt att sluta äta socker! Detta blir ännu en utmaning för mig! Skillnaden är väl att om jag fuskar med vägningen kommer jag inte gå upp i vikt (hoppas jag!) som jag skulle göra om jag började fuska med godis (VILKET INTE HAR SKETT!!!).
Kommer jag klara det ? Who knows ? Sockret börjar jag få under kontroll i allafall! Igår var jag och lillskruttan på bio och vi fikade efteråt. Hon åt en HALV chokladboll och det skulle vara så enkelt för mig att äta upp andra halvan så att inte "maten" gick till spillo men det gjorde jag inte! Samma sak med att vi köpte lite godis till henne, en av sakerna var en milky-grej vet inte var de heter men i allafall, hon gillade inte den och ville inte ha den sen - lätt skulle jag kunnat äta den MEN i didnt! I'm a good girl!
Så en till utmaning: SLUTA STÄLLA MIG PÅ VÅGEN FLERA GÅNGER OM DAGEN!!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0