So I'm back

Vi låtsas som INGENTIIING och fortsätter som vanligt (dvs att vi låstas att jag inte varit frånvarande i fleera månader!!) (KUL ATT SÅ MÅNGA TITTAR IN ÄNDÅÅÅ!)
Idag har det varit ganska lugnt. Jobbade 11-14. Höll på att svimma - dock inte av utmattning eller att det var jobbigt med folk eller så utan jag slog i mitt ena finger och det gjorde ont - i några sekunder. Några minuter efteråt så kom det "tuttifrutti" framför ögonen på mig , alltså fullt med färger (prickar) och jag var tvungen att sitta ner med huvudet mellan benen (mooaha) och dricka vatten (genom att ta upp muggen med BÅDA händerna, skakade saatan). Mycket drama för en liten nagel som mår bra! Blödde lite då nageln åkte in i fingret, men whatever. Jag är klumpig. Men det är en egenskap min kära pojkvän gillar så jag kan väl tycka att den är helt ok. (egenskapen inte pojkvännen även om det inte finns något fel på honom,ihih, är så käär!)
LCHF? Yes, Im back on it. Slutade lite (ooops) och gick upp några kilon (damn) men har skärpt mig nu och har varit duktig i några dagar och känner redan en skillnad. Nu ska jag ha fredagar som invägningsdagarna! Så varje fredag får det väl bli en liten update på den frånten och det finns några intresserade.
Vad jag åt idag?
FRUKOST: omelette med ost o skinka samt lite bacon
LUNCH: pizza-gratäng (ost, bacon och tomatpure plus lite krydda typ orgeano - mums-  in i ugnen i ca 15 min på 200grader- lite sallad till och DAMN it's good!!!)
MIDDAG: Taccos (köttet och salladen såklart!)
EFTERRÄTT: Unnande mig en efterrätt, det är ju fredag. Det blev en kladdkaka fröken Zytomeriska har skrivit om i sin bok. Lägger upp en bild sen! Blev faktiskt helt ok men väldigt mäktig även om kakan inte blir tjock alls. Mycket chokladsmak men det gillar jag. Grädde till är nog ett måste för att balansera. Tog lite frysta hallon och blåbär också.
Just nu är jag hemma (??) i Åryd hos päronen. Mamma fyller 60 år imon - så hon bestämde sig för att lämna landet och åker till Danmark...hmm...
I allafall, jag är kvar här och vaktar hund, eller så får hunden vakta mig, inte ännu bestämt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0