LCHF - mindre portioner ! Färre kalorier?

Kalorier? Jag vet knappt var det är för något men det är något man ständigt får höra och läsa om. Blä orkar inte tänka på det, för krävande för min stackars hjärna. Nä men jag har dragit ner på portionerna, vilket är jättejobbigt då min mat är så fruktansvärt god! haha, nä men det är faktiskt sant. Måste laga äckligare mat kanske ? Så jag inte vill äta mer än vad jag behöver. 
 
Måste dra ner på:
Grädde
Ost 
Bär
 
Detta är något man får äta enligt LCHF men självklart inte obegränsat! Jag har en tendens att äta mycket grädde och ost. Bär så som hallon slinker ner så lätt och gud så gott det är! Jag har bestämt att äta hallon och grädde som DESERT på lördagar istället för några gånger i veckan. Det borde jag klara!
 
Osten är nog inte så svårt att dra ner på. Kan tänka på hur dyr den är så är det nog inte så svårt , haha! Tänka som en reeedig småläning kanske hjälper! 
 
För man kommer alltid fram till en sak - kalorier! Ju mindre man äter , ju mindre kalorier. Fan, jag som inte ville tänka i kalorier. Sjukt svårt. Bör äta runt 1500 kalorier om dagen. Har testat ShapeUp som hjälper att hålla koll på kaloriintaget men jobbigt att verkligen få allt rätt. 
 
Dagens i-landsproblem. 
 
 
 


Kommentarer
pålin

mer än gärna!!! vill hänga med i ditt liv oxåå dalin' fin din blogg är!! super designern ;D

har du gjort min spenatsoppa ännu?? den är too awesomee azzåå

Svar: hahah inte jag som designar tyvärr :P
nejh det har jag inte, är så lat, håller mig till det vanliga, men snart så, jag måste ta mig i kragen för fan!!! :P
Kajsa

2013-01-30 @ 15:20:20
URL: http://unthinkthis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0